• dd29
    858
    Rekao je jakir da hoće po jednog iz svake linije
  • diebalo77
    268
    Čak i golman ako se ukaže prilika
  • dZg1986
    570
    Nemojte tu sad s teorijama da nam još raspoloženje uništite. Ako je rekao da dolaze pojačanja, neka tako bude shvaćeno, a ako nitko ne dođe, onda ćemo znat da je to zapravo bila strelica prema upravi.
  • Nogo
    9.4k
    Sutra ćemo probati potpisati još tri ili četiri igrača, jer je u ponoć deadline za prijaviti igrače za Europu. Već sam govorio o rotaciji, nismo dosad ništa ni trenirali. Nemam kompletnu sliku o kadru, gledao sam utakmice, ali nisu svi igrali, pokušat ćemo organizirati utakmicu u ovoj stanci. Za Sosu znate, on je u Zagrebu, on bi trebao konkurirati za mjesto lijevog stopera i beka. U svakoj liniji želio bih još po jednog igrača, jer nas čeka 20 utakmica do 26.prosinca.", kazao je Jakirović.

Kakva je situacija s Bernauerom?
    "Zato i hoću utakmicu da ga vidim, jer dosad nisam imao prilike previše ga vidjeti. Drmić? Naravno, vidim da Petković i on mogu zajedno, rekao sam mu da ozbiljno računam s njim. Treba ga oživljavati, kao i još neke koji su bili u frižideru, a raspored je brutalan i nema puno vremena za to.

Traži li Dinamo među tim igračima i golmana?

"Ako se otvori mogućnost, ne daj Bože neke ozljede, volio bih još jednog vratara. Zadovoljan sam s njima, nije Nevistiću lako, Livi je bio tu sedam godina i nije ga lako zamijeniti."
  • flexXy
    3.1k
    Probat cemo potpisat =/= potpisat cemo

Cisto da se zabiljezi tocna izjava Jakira poslije utakmice, da se ne nadamo previse.
  • Mihaljević
    14.2k
    Šta je izjavio Jakir za pojačanja?
  • Nogo
    9.4k

Pogledaj 2 posta iznad.
  • miro
    8.1k
    Evo kaže Kulešević da nakon ovoga nema šanse da Mierez ode u Dinamo
  • Tongo Doumbia
    7k
    Da se krivnja i teret ne svaljuju samo na trenera radi ne diranja postave, pozicija i slično. Rekao je da nije tu dovoljno dugo da bi znao kvalitetu igrača koji nisu u krugu ovih 13-14. Od kad je došao imao je četiri utakmice s realnim imperativom pobjede i teško bi tu bilo koji trener puno " čačkao ".

Uostalom, od kad je došao iz naftalina je izvadio Drmića, Menala i Boška. Dovoljno za ove četiri tekme

Naglasio je i da u dva tjedna pred nama želi barem jednu prijateljsku utakmicu da vidi kakav je tko, te da svi osjete teren i njegove ideje. Tako da će biti prilike i za Maximea, Kaneka, Perkovića i ostale. A valjda su i treninzi mjerilo i prilika. Tu grizeš, daješ sve od sebe, kidaš i našpanan si non stop da bi treneru dao do znanja da si " unutra ". Ovo večeras mora preokrenuti sve na naš mlin. Mora !!
  • NitkoBitan
    33.7k
    Ajmo rec da ce sutra stvarno potpisat 3-4 igraca. Osim Sose koliko znamo nitko nije u Zagrebu. Kako u klubu planiraju u jednom danu dogovorit se za odstetu i da igrac dode u Zagreb i odradi lijecnicki pregled? Sam potpis na ugovor mi se u ovo moderno doba cini laksa strana posla.
  • Imamo Dinamo
    4.2k
    BernaueraNitkoBitan

Desnjak.
  • Mihaljević
    14.2k
    Evo kaže Kulešević da nakon ovoga nema šanse da Mierez ode u Dinamomiro

Jako će nas to povrjedit.
  • Keyser Soze
    17.2k
    Ja se ponadao kad ono "pokušat ćemo"
  • Mlađi referent
    14.9k
    Čast Periću čiji velik sam fan i čast Bošku jer znam da mu nije lako.

Ali ovaj Sosa ako je iole dobar na lopti kako to pokazuje statistika će bit koristan za ekipu. Naša izgradnja je stravično loša. Nadam se i desnom stoperu, a volio bih da Bernauer dobije svoje minute, teško mi je zamislit da može gore od ovog.
  • NitkoBitan
    33.7k
    Evo kaže Kulešević da nakon ovoga nema šanse da Mierez ode u Dinamomiro

Znaci sanse za dolazak su postojale i Osijek je lagao kako Dinamo radi neosnovani pritisak na igraca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.