• Infinity
    18.9k
    Za Rrahmanija se moze dobiti maksimalno dva milijuna, ali on Dinamu realno vrijedi puno vise i kao takav bi trebao ostati. Ista stvar s Ademijem. Za njega se ne moze dobiti velika lova, a njegova vrijednost u Dinamu je neprocjenjiva i zato ga se treba zadrzati. Njih dvojica su jednostavno igraci koji Dinamu vise vrijede nego sto vrijede na trzistu i Dinamo njihovom prodajom gubi ma koliko god dobio.
  • xavier
    12.1k
    Možda Rrahmani nije po volji novog starog urednika sportske politike u klubu. Ovako uvijek mogu dovesti novog Dilavera koji će stati na branik Tattine politike i veličati istog kao "najvećeg menadžera na Balkanu" te koristiti svaki trenutka slobodnog vremena da popije s njim kavu.

Šalim se naravno, ali...
  • marcio amoroso
    43.1k
    Smiješna cifra za Rrahmania.
  • Mr Anderson
    12.7k
    Ko što je već rečeno, Rahmani nama više vrijedi nego što se za njega može dobiti, no ovo je za njega realna cijena. Kupuje se lijevu bek, a za popunu na stoperima treba uzet naše mlade.
    Meni je veći šok kad sam pročitao da je Splitu plaćen isto 1,6 milja €. Ako je to istina onda je to očito izvlačenje love za koju do sad nisam znao.
  • Infinity
    18.9k
    Nakon sto su Zuzuli s Rebicem pokazali misice kasnije su ocito s Mamicem nasli zajednicki jezik pa su i Rog i Rrahmani placeni vise nego sto je itko mislio da ce biti.
  • reziser
    7.6k
    Rahmani odlazi iz dinama

koliko je to nekome bitno u ovom trenutku
  • Infinity
    18.9k
    Normalno da je bitno. To sto ima bitnijih stvari ne znaci da to nije bitno.
  • LovroZG
    1.3k
    To je ok cijena za Rrahmanija. Čovjek ima 25 godina i nije baš spektakularan igrač. Odlično je pokrpo lijevog beka ove sezone, al realno je Leovac bolji od njega i imamo već četiri stopera + nadolazeće mlade. I ja bi radije da se proda Lešković, al jbg. Nije ovo tragedija.

Samo je pitanje di će završit ove pare od transfera.
  • markoli
    1.8k
    Rrahmani je mene pozitivno iznenadio ove sezone. Odigrao je tog lijevog bek odlično skoro svaku utakmicu (izuzev finala kupa), a pogotovo protiv Benfice u gostima. Napadački se od njega ne može očekivati nešto previše, ali je zato iza bio čvrst i siguran - što je našem treneru sigurno bitnije kada govorio o europskim natjecanjima.

Sad znači tražimo drugog lijevog beka uz Leovca?
  • The Undertaker
    8.4k
    Rrahmani je reprezentativac Kosova, polivalentni igrač koji može odigrati obje stoperske i obje bekovske pozicije, dobrog udarca i skoka. Za stopera relativno mlad. Nije baš da imamo na lageru takvih. Ako lovimo LP, radije bih da smo prodali Leškovića ili Perića.
  • markoli
    1.8k
    Mene je od defanzivaca Perić najviše razočarao ove sezone. Lešković je ovu sezonu odradio klasu bolje od njega.
  • marcio amoroso
    43.1k

Dijelim tvoje mišljenje.
  • LovroZG
    1.3k
    Perić je imo fantastičnu sezonu do travnja kad je pao u formi. :chin: Sjetite se Bruxellesa i Trnave.
  • NB86
    16.9k
    Meni je peric avion za leskovica pogotov jer leso vjerovatno sjedi na ogromnoj placi
  • Kwedi
    3.9k
    jedan je višak jer je preskup, a drugi je prestar da bi konkurirao kao četvrti ili peti stoper, radije klince iz B momčadi gurnuti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.