• mali M
    8k
    Jedva čekam tekmu... ono krene prvi zvižduk, a sa sjevera se razmota trans: "Jel to mene netko zeza, 4 miliona za Miereza!?" Kakva bi to jaka bila poruka upravi.. pišite brzo peticiju!
  • dinon7
    1.9k
    Ako sam za nekoga uvjeren da ćemo ga vidjeti u plavom dresu, to je Vidović
  • Georg Koch
    6.3k

Jedino od svega je jeftiniji, to se slazem ;)
    Ali zar nismo trazili da Uprava ne stedi :D :D :D
  • Dinaminjo
    1.5k
    Ovo lici na premiership january panic buy..

Nismo ocekivali da svi traze odlazak pa nismo pripremali zamjene na vrijeme..
  • Plavi Orao
    8
    zato što Stojković i Mierez porkrivaju sve pozicije na kojima Vidović može igrati, pa nisam siguran hoće li biti ‘potrebe’, makar mi je on u Dinamu velika želja
  • Zagreb1992
    2.5k
    Free agent nam je trenutno Alexis Sanchez koji vrijedi 4 milijuna ...igrač koji bi osim napada dominirao na desnom krilu :D

kad smo već Despotova propustili ..iako bi ga na zimu ganjao
  • Str1nger Bell
    2.4k
    Mierez ce bit najbeskorisniji napadač Dinama u povijestu, pogotovo u Europi. Našem stilu igranja u europskim natjecanjima bi vjerovatno Kastrati bio od vece pomoci nego Mierez.
  • Klenx
    8k
    Bolje da odemo u obližnji atletski klub pa kupimo za parsto tisuća nekog atletičara kad nam već špica treba trčat.

Ostat će nam više para, ionako štedimo.
  • Imamo Dinamo
    4.1k
    Ali zar nismo trazili da Uprava ne stedi :D :Dmm8

Sad bi zato trebali dovoditi bezvezne igrače za veliku lovu, čisto da potrošimo? Ako sam ih tražio da ne štede nisam mislio da kupe, ne znam, Banića za 5 milijuna kao zamjenu za Livija (lupio Banića bezveze)
  • dinon7
    1.9k
    Odlasci Ivanušeca, Petkovića...
    - Nije me strah, zašto bi me bilo strah. Igrat će se nogomet i dalje. Oni su tu s nama, treniraju kao da će ostati. Pripremamo normalno utakmicu, oni će igrati. Kad se dogodi, dogodit će se. I ja sam svjestan da su oni možda željni novog izazova, ali oni su i dalje tu. Ovo je možda i razdoblje tranzicije. Jedni odlaze, dolazi Stojković... Livaković je tu i dalje, ja računam da on sutra brani utakmicu.
  • Georg Koch
    6.3k
    cijem nasem stilu nogometa? Ajde malo realno postsvi stvari.
    Nasem ili Jakirovicevom?
    Valjda trener zna sto vise odgovara za njegov stil nogometa.
  • austrijanac
    7.5k

Oho dvije struje i van uprave. Prati se trend.
  • hardek
    5.2k
    Ma meni jedini smeta što smo prijelazni rok počeli s porukom da ne želimo preplacivati HNL igrače više i 2 mjeseca kasnije nudimo 4 milijuna eura za Miereza. Fakat sam se nadao da je takvim transferima kraj. Nemam nis protiv za dovođenje mladih hrvatskih reprezentativaca, al koji je to stranac doveden iz HNLa bio dobra kupovina do sada?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.