• Kwedi
    3.9k
    Moubandje nije igrao jer je morao Dilaver igrati.

Ima određeni kapital, trenerov miljenik, a s druge strane ovaj se nije usudio 3-5-2 staviti gdje bi beka igrao bek.
  • Kwedi
    3.9k
    Sensy Abdoul-Kader Kays Ranner-Sacko - '00 godište, stipendija do 1.2021, posudba u Maksimiru, jedini nastup u polusezoni za njihove juniore iako je - seniorKwedi

evo primjer kako to izgleda u praksi s dovođenjem igračima
  • marcio amoroso
    43.6k
    Jel zna netko tko je ovaj Samsondin Ouro?
    U Dinamo 2 došao iz Reutlingena.
  • Kwedi
    3.9k
    Samsindin Ouro - '00 godište, Togoanac doveden iz Reutlingena - jednom grijo klupu u B i to je to :strong:
  • Kwedi
    3.9k
    agent mu je isti lik koji hendla roberta miškovića koji je bio na posudbi u dinamu pola godine, bio za drek i trebalo ga vratit natrag pa je otišao na pripreme u istru,a onda ga osijek pošalje u zrinjski

smrdi, smrdi, užasno smrdi

hqdefault.jpg
  • xavier
    12.1k
    agent mu je isti lik koji hendla roberta miškovićaKwedi

Taj menadžer očito ima sve top talente :cool:
  • Kwedi
    3.9k
    ...a ćaća roberta miškovića je pajdaš od nenada bjelice, još iz juniorskih dana u osijeku :cool:
  • Kwedi
    3.9k
    I za kraj (ionako je predugo): koja je poanta dovođenja Kastratija i Milića tek na ljeto? Ovo razdoblje do ljeta bi upravo trebalo služiti da se sad dovedu novi igrači i da se uigraju do ljeta. Mi umjesto toga nastavljamo sa ovom starom ekipom bez ijednog novog igrača. Ovo je mlaćenje mrtvog magarca. Petković i još neki eksponiraniji igrači samo čekaju EURO pa da se prodaju, ovi otpisani ko Hajrović ionako samo čekaju ljeto i trenutak kad će im netko iz kluba pokazati vrata, jedini koji su smisleno tu i na koje se može računati i poslije ljeta su onakvi ko Stojanović i Theophile koji će/su produžili ugovore i ostat će u Dinamu. Znakovito, čini mi se da upravo oni i najviše izgaraju na terenu.Ned Ryerson

ja recimo ovdje ne vidim problem kaj su milić i kastrati ostali u matičnim klubovima.

vjerojatno bi cijenu još više nabili prilikom odštete i dovođenja na zimu.

da su sad u dinamu ne znam koliko bi obojica bili blizu prvog sastava i da samo budu u ekipi da se "bondaju" s suigračima i dobivaju povremene ulaske - radije nek dođu s još utakmica do ljeta u nogama.

s druge strane, proljeće ostaje dobra varijanta guranja hajrovića i sličnih koji se mogu eventualno pokazati na tržištu i drugačije je ako se želiš riješiti igrača koji nema minuta zadnjih mjeseci ili onaj koji je nešto pokazao ili eventualno se vratio u formu.
  • deda
    38.8k
    Mala je Hrvatska, skoro svi se poznamo :smile:
  • xavier
    12.1k
    Godoy se žali da je u Zagrebu jako hladno...južnoamerikance očito treba dovoditi u ljetnom prijelaznom roku da dođu iz južnoameričke zime u europsko ljeto pa da nema šoka kao u ovom slučaju :cool:
  • Crusades
    17k
    Jako hladno... sta bi ds je dosao prije 5 ili vise godina kad su zime postojale. A ne ovo zadnjih 3 godine nismo snijega vidjeli. Temperatura se nije spustila ispod -5.
  • xavier
    12.1k

Više sam se referirao na činjenicu da je u Argentini sad sredina ljeta i temperature su 30+ stupnjeva dok je kod nas još uvijek zima (mislim na godišnje doba).
  • Crusades
    17k
    To da. Al nisam ni tebi htio replicirat neg njemu, samo si prenio izjavu. Moze samo bit sretan kaj nije iskusio pravu zimu. :cool:
  • deda
    38.8k
    Koja zima? :roll:
  • Neki tip
    21.3k
    "Burton je odličan dodavač lopte, ima dobar pregled igre i sjajan mentalitet. Uporan je mladić koji nikad ne odustaje i uvijek se bori do kraja u svakoj svojoj odluci na terenu. Bio je jedan od vođa Arsenalove rezervne momčadi, ali nije se uspio izboriti za ulazak u seniorsku ekipu Arsenala."

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2158232
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.