• CastAway1986
    3.5k
    vrlo lako moguće da je jedan od dvojice Hosoya jer je trenutno jedan od najtalentiranijih napadača lige!
  • emilperska
    11.1k

Isto tako TN veli: "U svakom slučaju, barem što se Kačavende tiče, a u Maksimiru se proširila priča i da ima određenih problema s koljenom.."

Fkt nisam siguran koliko je pametno dati 3 milijuna za nekog s takvim koljenom..
  • Kaktus Car
    1k
    Duga je sezona, ako su mogli Ivanušec i Oršić igrati zajedno (i protiv Tottenhama i protiv Chelsea), mogu i Ivanušec i Brekalo. Ne kužim, zašto bi bio problem imati više kvalitetnih igrača u momčadi. Ako bi Brekalo igrao lijevo krilo, Ivanušec može u vezu gdje mu je i prirodna pozicija, ovako za Ivanušeca na krilu i nemamo baš zamjene.Patak

Ivanušecu očito nije prirodna pozicija u sredini jer tamo nikada nije igrao na razini na kojoj trenutno igra.

Zamjena za Ivanušeca može biti Špikić (za startera nije, ali rotaciju može pokriti). Nije realno očekivati da će Dinamo plaćati igrača milijun Eura po sezoni (i to igrača koji te novce ne vrijedi) da bude zamjena Ivanušecu (niti je ralno za očekivati da bi Brekalo na to pristao).
  • Patak
    3.5k
    Znam da je post malo ciničan, ali baš mu i ne ide u Fiorentini, uglavnom klupa. Nakon što mu nije išlo ni u Torinu ni u Bundesligi taman bi mu Dinamo dobro došao da ožovi karijeru, i on Dinamu, samo ok mi se vređamo pa očito ništa od toga.
  • Šteco
    990
    Ne znam zašto se uopće toliko raspravlja o transferu koji po meni niti je realan, niti se igrača dovodilo u kontekst s nama pod novom upravom. Ok, skužili smo @Patak svi da bi ga htio u Dinamu, mi mislimo drugačije (prije svega u kontekstu realnosti takvog transfera), mislim da nema potrebe sve uvjeravati da je on mesija koji bi riješio sve probleme.
  • Ivdzo11
    8k
    Nakon AEK-a Bišćan ostaje bez zvijezda? Šutala žele u četiri lige Petice, Bjelica ne odustaje od Petkovića, Ivanušeca već čeka ugovor
    U Maksimiru su, vjeruju, uspjeli zaustaviti potencijalne odlaske do kraja trećeg pretkola. Ali, nakon utakmica s AEK-om spremaju se na novi život

Kakav bi ovo samoubilacki potez bio... Ne mogu vjerovati da se uopce pomislja o ovome....
  • Neki tip
    21.3k

Ajde ne budi ti teško kad citiraš dodati autora i medij, iliti izvor.
  • Crusades
    17k
    Ničota, Germanijak
  • Olmic
    5.1k
    otici ce 1 max 2
  • OsamŠest
    5.8k
    Neko moje mišljenje vezano za odlaske i lovu:

- odlazi samo J. Šutalo (dolazi adekvatna zamjena koja, naravno, do sad nije spominjana u medijima)
    - sjedaju svi mogući % ovog ljeta
    - ulazimo u Ligu prvaka
  • marcio amoroso
    43.5k
    odlazi samo J. Šutalo (dolazi adekvatna zamjena koja, naravno, do sad nije spominjana u medijima)
    - sjedaju svi mogući % ovog ljeta
    - ulazimo u Ligu prvaka
    OsamŠest

Ovo bi bio vrh.
  • superhik
    12k
    Indeks piše:

"Za 20-godišnjeg veznjaka Kačavendu Dinamo je ponudio tri milijuna eura, a za godinu mlađeg ofenzivca Stojkovića dva milijuna. Lokomotiva bi trebala imati i zaradu od potencijalnih bonusa te postotak od eventualne prodaje njih dvojice iz Dinama."

https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/dinamo-za-dvojicu-igraca-ponudio-pet-milijuna-eura/2484082.aspx?index_ref=naslovnica_sport_prva_m
  • San Lorenzo
    20k
    Isto tako TN veli: "U svakom slučaju, barem što se Kačavende tiče, a u Maksimiru se proširila priča i da ima određenih problema s koljenom.."emilperska

Novinar se pokušava igrati novinara, pa se prezentira na način da ima opakog insajdera koji ga fila povjerljivim informacijama...dajte Ničoti Pulitzera za istraživačko novinarstvo jer je otkrio mračnu tajnu Lukasa Kačavende o kojoj se šapuće u maksimirskim hodnicima, a koju btw znaju apsolutno svi koji su se očešali o hnl makar na minutu u proteklih 365 dana - čovjek je imao ozljedu koljena! :scream:

Sve ovo dolazi jedva 24h nakon što je jučer prijepodne bombastično objavljeno da je taj isti Lukas Kačavenda dogovoren i da će biti na raspolaganju Bišćanu već u petak.
    Žalosno je da se mi moramo igrati detekcije i pokušavati odgonetnuti koji novinar stvarno ima nekakve informacije, a koji ih izvlači iz guzice jer nešto mora našvrljati za taj dan.
  • Ivdzo11
    8k
    Stefulj napokon ide.... U Slaven Belupo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.