• Zagreb1992
    2.5k
    Ono što moram reći Šimić jebe mame za sada sa ova 3 transfera ...šutio je i radio kako treba ...bravo Dario
  • Droljo
    18.7k
    Stigao čovjek i dao narkomanima dozu

Problem je kad se narkomani navuku i onda traže još
    Bosna86

Onda opet zovi čovika..
  • NitkoBitan
    29.1k
    Za sada ako se ostvari jos ovih nekoliko dolazaka to ce biti odlicno odraden prijelazni rok, a kaj bi tek bilo da smo ranije dobili postotak od Gvardiola...
  • CastAway1986
    3.5k
    O čemu ti ,nismo ga ni sad dobili jer Gvardiol se nije još uopće prodao
  • thomas22
    300
    Da nebude sve danas pozitivno ptičica mi šapnula da ivanušec ipak odlazi...a i u moj lokalni klub dosel danas upit koliko je trajala prva registracija prije odlaska u varaždin da u savezu izračunaju koliki iznos nam pripada od transfera
  • NitkoBitan
    29.1k
    Pa na to i mislim. Dobro nije ni 100% sigurno oce li Gvardiol biti prodan ovo ljeto ali da smo vec sad imali taj postotak to bi bila jos bolja prica.
  • Droljo
    18.7k
    ivanušec ipak odlazithomas22

Onda stojkovića obavezno dovesti
  • San Lorenzo
    19.9k
    Da nebude sve danas pozitivno ptičica mi šapnula da ivanušec ipak odlazithomas22

Ma nek ide svatko tko glavom nije 100% unutra.
  • Nogo
    8.4k

Zato i jesu pregovori sa Loksom najviše. Kaču s njime i dobro.
  • Mlađi referent
    13.5k
    Da nebude sve danas pozitivno ptičica mi šapnula da ivanušec ipak odlazi...a i u moj lokalni klub dosel danas upit koliko je trajala prva registracija prije odlaska u varaždin da u savezu izračunaju koliki iznos nam pripada od transferathomas22

Nema problema. Motiviran Stojković > nezainteresiran Ivanušec
  • criticus
    4.3k

Respect kolega za izvlačenje ikone u vidu galopirajućeg brata Ryana
  • NB86
    16.9k
    Nadam se 10 milja za ivanuseca, mislio sam da moze jos napredovat i zadrzat formu iz proljeca i imat par jacih europskih nastupa, ali on je opet krenuo s losijom formom, u dvije utakmice s hajdukom sveukupno među nasa dva/tri najlosija igraca
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    Jedna možda kontroverzna, ali možda je bolje da Ivanušec ode. Mislim da ako ostane da će opet biti košmar u glavi i neće igrat kako treba. A možemo ga sad solidno unovčit. Sad jesam li u krivu ili ne, ne znam.
  • Droljo
    18.7k
    Samo ću reći da je oršić za ivanušeca doktor nogometa. Krivo smo izabrali
  • dinon7
    1.9k
    Da budem potpuno iskren, Ivanusec po meni nikad nije opravdao hype koji se dizao oko njega. Po meni je ostao veliki dužnik Dinamu i navijačima. Pogotovo zadnjih godinu dana
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.