Dok sam prvi put cuo za moguci transfer ukrajinca naravno da sam prvo otvorio njegov profil na transfermarktu. I bio sam odusevljen! Vrijednost 4 miljuna eura, koja raste, a ak vrijednost na transfermarktu raste onda znaci da je imao dobru sezonu u prvaku ukrajine. Standardni igrac lige prvaka i povremeni reprezentativac ukrajine i to u najboljim godinama! Onda vidim da je odšteta 800k eura, mislio sam da bude onda sigurno veca placa ali negdje je pisalo da mu je placa 350k eura. Da mi netko ponudi takav tip profil igraca s takvom placom uzeo bih ga i platio ak treba i 2.5 miljuna eura taman i da nije lijevi bek. A on je i lijevi bek!! Pozicija koja je Dinamu rak rana vec puno godina unatrag. S njim vrlo vjerojatno dugorocnije rjesavas taj problem (valjda se nece dogoditi jos jedan Moubandje?!!!). Ak se mene pita dati belgijancima tih 1 milju eura vise i dovidenja, ovo bude za mene prvi veliki minus novoj upravi ak stvarno propadne jos i ovaj transfer... — bbb medimurje
Rasprava koja je uzrokovala nesporazum je obrisana, a forumaši odbanirani. Svejedno birajte malo riječi nije ni nama u moderaturi lako, ne želimo da se pretvorimo baš u buvlju pijacu. — deda
realno, da se nije pricalo o 800 tis eura, da se odmah reklo da ce nas kostati oko 2mil eura svi bi rekli super — Orc123
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.