• Patak
    3.5k
    E, a koliko je to vjerojatno uopće? Da netko zavrti priču na twitteru, netko drugi vjerodostojniji ju preuzme i tako pomalo se izgubi začetnik teme, kao neka legenda za koju se više ne zna autor. Nemam pojma o društvenim mrežama i tim stvarima, ali ne čini mi se nemogućim...
  • MarkPetrovich
    0
    Istina je živa iako zvuči smiješno!! Znači lik je napisao da kao ovaj ne želi doc u Dinamo da bira između Bresta i Montpelliera onda je to neki profil navijača Bresta prenio da bi isto onaj urugvajski novinar napisao!!Jel moguće da su naši novinari tako glupi da lako prenesu fake news!?
  • Zagi
    13.7k
    Patak, pročitaj članak s nekog portala.
    Zamijeni "iz izvora bliskih klubu" sa "iz random twitter računa".
    Prva verzija zvuči vjerodostojno, druga potpuno neozbiljno.
    Realno je isti "izvor".
  • Bosna86
    12.6k
    E moj Jere, sad kad te banujem, sta ćeš ti u životu raditi???
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Ne želim kvariti slavlje, možda Kaneko bude čudesno otkriće ali pogledajte popis japanske reprezentacije (28 igrača) i igrače koji su dobili pretpoziv. Kaneko nije dobio ni poziv ni pretpoziv a Japanci ne šalju 4-5 pretpoziva kao mi nego oni za pretpoziv naprave cijelu dodatnu reprezentaciju od 30 igrača. Niti među tih 30 pretpozivaca nema Kaneka a tu su mu konkurenti uglavnom igrači iz japanske lige plus igrači njemačkog Kiela, Cercle Bruggea, Rostova, Fortune Dusseldorf itd. Čudno da sa 25 nikad nije dobio poziv a nije japanska reprezentacija neka velesila, u japanskoj reprezentaciji su igrači LASK-a, Casa Pie, Standard Liegea, Celtica, Bochuma, Reimsa....vidjet ćemo šta će od njega biti ali ja očekujem i dalje Špiku kao prvu opciju a Kaneka kao igrača za zadnjih 20 minuta kad se Špika umori.
  • ksapi
    6.7k

Propustena bolja fora.. moglo se ici na Nice, Brest.. kao glavne zainteresirane. Sused je gadno zajebal stvar
  • Orc123
    14.1k

To cemo vidjeti jos! Ima strasan dribling i igra u oba pravca....bit ce koristan i u europi i u HNL....
  • Sajla
    15.7k
    Japanci ne šalju 4-5 pretpoziva kao mi nego oni za pretpoziv naprave cijelu dodatnu reprezentaciju od 30 igračaMaksim Maksimirski

Ali to nije 30 desnih krila/wingbackova. Nek ovaj bude npr. peto ili šesto najbolje japansko krilo, s mogućnošću napretka... Ajmo mu dati šansu, valjda su ga skautirali i nešto vidjeli u njemu.
  • NB86
    17.4k
    Samo nek on radi pritisak špiki i dobije u sezoni 10 startova kroz kup i hnl, i ostalo po 20 min, ne vjerujem da moze bit puno losiji od onog sta je špika pruzo na proljece, a ako japanac ko konkurencija vrati špiku u bolju formu onda se svakako isplati
  • Orc123
    14.1k

Decko je trenutno jedan od najboljih driblera lige i to s pozicije Wing beka...kad ga stavimo na krilo, blize golu bit ce jos opasniji i bolje statistike ...s japancima je tesko pogrijesiti jer i kad im nejde sve pokeiju trkom i zalaganjem...sjetite se Araija iz Sibenika, pa nema pozicije koju on nije igrao u Sibeniku i vidlo se da nema kvalitete previse ali on je igrao konstantno i sve kompenzirao zalaganjem i trkom i bio jedan od najboljih u Sibeniku....tako da....samo primjer...Japanska liga je puno jaca od nase ....
  • OsamŠest
    6.4k
    Malo blentavo pitanje, al me zanima jel netko pratio Andriju Radulovića iz Zvezde nakon prelaska iz juniora u seniore?

Ovo ljeto prešao je u Vojvodinu bez odštete. U nižim uzrastima je rasturao (kao i neki naši svojevremeno).
  • Sajla
    15.7k

Ne sumnjam ja u njega, mislim da će biti koristan. Samo se osvrćem na komentar da nije reprezentativac. Možda kod nas to postane :)
  • NB86
    17.4k

Jos je taj arai prije sibenika igrao trecu japansku, ove sezone sigurno top 3 igraca sibenika, ja bi cak rekao najbolji jer ostala dva (dolcek,rogic) su imali periode lose forme, ovaj je bas bio konstanta
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.