• Salva
    3k
    Rekao je da je u doba vladavine Mamića cijela ta financijska konstrukcija bila lijepo upakirana i da je to u javnosti djelovalo stabilno, a da je zapravo bilo sve stihijski i bez plana.
  • Efes Pilsen
    14.1k
    Stojkovic vjv jer Sikic s njim ima najveci problem zbog kratkotrajnog ugovora.
  • NB86
    17.4k
    Bez insajderskih, dajmo sad mira da zavrse nesto
  • Mlađi referent
    14.9k
    Kolege, kakav bi vaš pogled bio na Žapera?
  • Keyser Soze
    17.3k
    Po meni bi Žaper bio odlična rotacija u vezi, a i stopera može pokrit.
  • Jurki
    20.9k
    Kaj Žapera kupit za 2 milje a Sučića dati za geschenk?
  • Droljo
    23.4k
    I ja mislim da bi žaper dobro došao. Već sam pisao tu kako bi dobili na skoku u ova pravca s njim. I za europu beton u vezi on i mišić.
  • Facke
    7.2k
    Ja neznam koj vidite v Zaperu. Po meni nije bas neke pojacanje.
  • Captain America
    20.4k
    Kolege, kakav bi vaš pogled bio na Žapera?Mlađi referent

Kraj Bulata izgleda ko svemirski brod, al mislim da možemo i boljeg igrača dovest.

NGL bilo bi zabavno pratit meltdown dolje :cool:
  • Armagedon13
    959
    Ma kakav Žaper,bolje je uzeti jednog od spominjanih Kaba ili Agomue
  • Jurki
    20.9k
    Vec smo odavno zakljucili da u Hnlu nema pojacanja za Dinamo.
    I kaj bi nam taj Žaper donesel u Europi?
    Dal je najbolji zadnji vezni lige?
    Nije..
    24 godine, vise nije talent..upitno dal moze napredovati..
    Edit: mozemo jedino napraviti zamjenu za Bockaja
  • NB86
    17.4k
    Imamo 14-15 igraca spremnih radit razliku u hnlu, zaper je u zadnjoj god ugovora, bio bi rotacija za misica sto nam je drug najpotrebnije pojacanje iza lijevog beka, i moze pokrit stopera, bio bi sasvim korektno pojacanje.
  • Keyser Soze
    17.3k
    Dobro mi ni ne znamo radi li se o Žaperu, najbolje sačekat pa kaj bude bit će.
  • Sajla
    15.7k
    neki dan pročitao da Žaper traži od Osijeka da ga se pusti u Split. oporavlja se od ozljede, nije prošao nikakve pripreme... a iskreno, na mene nije ostavio baš nikakav poseban dojam
  • Zagreb1992
    2.9k

Al je solidan igrač za rotaciju i to je po meni bitno...A iskreno potreban je da odmori se Mišića.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.