• Jean
    12
    Jel misle ikoga potpisat ili ce se nastavit ova idiotska povezivanja iz dana u dan?
  • NB86
    17.4k

Je al je odigro 20 utakmica na vrlo dobroj razini, uz to 25 godina i veliki talent koji bi se mogao nakon ozljeda vratit i jos napredovat, na kraju i po tmu vrijedi 5 puta vise nego ovaj englez, jasno je ko bi imao kakvu ulogu
  • Krizy
    64.3k
    Prije 3 dana si kao prvi post predložio desetak imena a sada ti isto smeta :razz:
    Svi se nadamo da će brzo doći novi igrači ali preostaje nam samo čekati
  • NB86
    17.4k

Idiotska povezivanja nemaju veze sa klubom i nastavit ce se iz dana u dan, ako te ne zanimaju nemoj citat portale u vrijeme transfer roka nego prati samo sluzbene kanale kluba di ces bit obavjesten kad potpise igrac
  • Laugreano
    4.8k
    Pisu talijani da Satriano zeli isključivo izvan Italije.
  • Jean
    12
    Ma sve znam nego sam vise izgorio od zelje da vidim nekoga u plavom salonu...
  • Zagi
    13.6k
    Pisu talijani da Satriano zeli isključivo izvan Italije.Laugreano

Mladi talentirani napadač u Italiji. Recept za propast karijere.
    Još na posudbi...
    Ne čudi me da bježi glavom bez obzira.
  • Patrik11
    164
    28 godina najveci domet mu je cempionsip u vulvsima 10 godina bez nastupa za prvu momcad
  • runtothehills
    529
    https://m.linterista.it/news/nuova-avventura-all-estero-per-satriano-la-dinamo-zagabria-e-la-squadra-giusta-per-il-rilancio-92535

“Nakon prilično razočaravajuće sezone u Empoliju za Martina Satriana, došlo je vrijeme da se izabere prava momčad za ponovno pokretanje, a nova avantura u inozemstvu je pred vratima. Inter jako vjeruje u svog urugvajskog napadača i mišljenja je da posudba u Dinamo Zagreb s pravom otkupa može pomoći Satrianu da se vrati u središte pozornosti i skupi minutažu i iskustvo.”

Slaba mu je statistika ove sezone: 50-ak minuta u prosjeku bez nekog kontinuiteta (cesto nije bio u pocetnoj postavi), 2 gola i 1 asistencija.
    Bumo vidili…
  • marcio amoroso
    47.6k

Jednostavno se da iščitati.
  • Ivdzo11
    8.7k
    Kako SportSport.ba saznaje Ćuže se nalazi pred potpisom za Zrinjski gdje je prošle sezone igrao možda i svoj najljepši fudbal u karijeri.
  • vjeko1701
    21.4k
    Ovo za Satriana mi je ok ako je neka razumna buy-back klauzula a ne nešto tipa 2-3M.
  • flexXy
    3.1k

Potpisat ce do kraja dana, gotovo je to.
  • OsamŠest
    6.4k
    Riješeno :joke:
  • Krizy
    64.3k
    Petar Stojanović:

- Kakav je on igrač? Jako, jako veliki talent. Martin Satriano je tipičan južnoamerički napadač, prilično agresivan i dosta prgav, brz je i ima jako dobar šut. Vjerujem da bi puno mogao donijeti Dinamu, pogotovo ako bi igrao uz Brunu Petkovića, njih dva su potpuno različiti tipovi igrača.

Opet, njegove brojke u Empoliju i nisu tako moćne, prošle sezone zabio je samo dva gola...

- Znao sam da ćete me to pitati, ne treba gledati njegove brojke. Mi smo početkom prošle sezone igrali dosta čvrst, ali i defenzivan nogomet, zabijali po jedan ili nijedan gol na utakmici. I tu se on nije najbolje snašao, a kasnije je imao nešto manju minutažu. Ma velika je razlika između Dinama i Empolija, to sam mu odmah objasnio, ha, ha.

A kakav je Satriano privatno?

- Veliki profesionalac i dosta zreo za svoje godine. Uskoro će postati i otac, nije to tip igrača kojega zanimaju provodi i tulumi, on želi uspjeti u nogometu. Prije Empolija je imao dobru polusezonu u francuskom Brestu, pričao mi je kako mu paše ta francuska liga, kako se dobro snašao tamo. Znam da ima i nekih drugih ponuda, ali posljednjih se tjedana nismo čuli, pa ne znam što je odlučio - završio je Petar Stojanović.

Ako se nisu čuli posljednjih tjedana a raspitivao se o Dinamu, onda je i ovo dokaz da su Šimić i Bišćan na vrijeme počeli tražiti pojačanja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.