• Mlađi referent
    13.6k
    Čitajući naše navijače, dojma sam da ako ne dofuramo Mbappea ili Bellinghama, mi zapravo nismo doveli pojačanje za Europu.

Valjda ako oni ne prate druge lige, bit će da ih ne prati nitko i kupuje se na blef
  • NitkoBitan
    29.2k
    Index kaze da je onaj crni Faye otisao iz Kustosije u Barcelonu za 1,5 mil eura. Kaj se tu dogadalo da su se lazirale stvarne brojke vrijednosti transfera i zas nije zavrsio kod nas (mogao je i za nesto nizu cijenu sigurno) po tako pristupacnoj cijeni kao potencijalno pojacanje za krucijalnu poziciju lijevog beka... Sto pitanja nula odgovora.
  • Patrik11
    164
    ima li kakvih informacija o albionu rrahmaniju??
  • Bosna86
    12.3k
    Dinamo ima opciju A: Čitaj Drmic, znaci free transfer ali plaća oko milje
    Opcija B: Čekaj igrača, dok on skonta da nema bolje opcije
    Opcija C; Dovodi iz HNL skupi potencijal i moli boga da bude nešto od njega

Ne treba biti neki veliki stručnjak da se to zaključi… Price o nekom sportskom motivu, igranju lige prvaka bla bla su price za malu djecu…
  • Captain America
    20.4k
    Čitajući naše navijače, dojma sam da ako ne dofuramo Mbappea ili Bellinghama, mi zapravo nismo doveli pojačanje za Europu.Mlađi referent

Pa nećemo valjda dovest igrača iz Južne Koreje, Grčke ili nomada iz Serie A? Oh, wait...
  • OsamŠest
    5.8k

Ništa posebno. Tunižanin izgleda bolje..
  • Orc123
    12.7k
    Moram priznati da i meni Tunizanin djeluje bolji igrac, a jos k tome besplatan i reprezentativac....ovaj nezz....nesto između 8ice i 10ke, dosta djeluje spor ...radje bi onda opciju B od opcije A realno....ali nek odlucuju o tome ljudi koji su kompetentniji....i samo da se nadovezem ima i vani talentiranih mladih igraca ne samo u hnl i za manju lovu. Ja bas mislim da ce Maxime biti dobar ubod...iako on godinama i nije tako mlad.....nadam se da cemo konacno prioritetno prije priprema rijesiti beka a onda sve dalje iako ovaj Tunizanin je stvarno win win opcija!
  • maddaddam
    2.9k
    Da riješimo prvo beka i krilo, pa zatim da gledamo gdje dalje škripi…
    Tunižanin ima odličan, “modrićevski” prvi dodir i dobar pregled igre. Hendikep mu je ta desna noga i startnost. Zahvalan igrač. Ovaj iz Sparte je jedan od onih koji su dosta obećavali, ali nikada nisu do kraja isplivali.
  • San Lorenzo
    20k
    Nevezano za nas, Faye u ugovoru s Barcom ima otkupnu klauzulu od 400m eura. :eyes:
  • OsamŠest
    5.8k

Šutalo ispod 800m ne smije ić..
  • Ivdzo11
    8k
    DAJ MU 5 MILIJUNA PLACU
  • Patak
    3.5k
    Tako je!
  • 3 kornera
    26
    Sutala ako damo za ispod 30 los je posao, a Petku salji ugovor faxom u Rotterdam
  • Nolifer
    11.9k
    Jel sletio u Zagreb onaj Edo iz Pariza? Kakva je situacija?
  • Ludovic IX
    9.2k
    mi ćemo teško nadomjestiti ivanušeca i/ili petka a i livakovića ako odu. To su igrači realne vrijednosti od 10-20 miliona eura i nije realno da ih zamijene igrači od 1-3 miliona i da očekujemo sad čuda. naravno da ti igrači za godinu dana mogu postat igrači od 10-20 miliona ali i ne moraju.

recimo, mi smo dali 4 za b.šutala i zapravo očekivali čuda ali realno, i dino perić je igrač od 4 miliona. ništa b.šutalo bolji nije.

mi smo došli na razinu da igrači od 24-28 godina koji vrijede 3-4 miliona nisu pojačanja već prinove. Igrači od 19-23 koij toliko vrijede su igrači koji mogu postat pojačanja u roku godinu dana.

moje osobno stajalište - mi moramo uzet ove mlađe najbolje iz HNL-a ali stvarno najbolje. potrošit sad da zaradiš kasnije jer nam se to obično isplatilo (na mislim tu na čabraje, juriće i takve jer to su bili mutni poslovi). ako ode ivanušec pa uspijemo vratiti oršu onda smo koliko toliko na istom. ako ode petko i to zato jer smo se ciganili za par stotina tisuća eura, mi takvog igrača nećemo dobiti. možda dobijemo igrača od 10-15 golova u HNL-u ali ćemo izgubiti one druge stvari što je petko radio za momčad.

mi jači nego sad možemo biti samo ako ostanu petko i ivanušec (ili dođe orša) a dobijemo bolje desno krilo i boljeg l.beka.. odlaskom bilo koga od njih dvojice, mi smo nagodinu slabiji
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.