• NB86
    16.9k

Prepiso od lequipe-a sve, jos jucer su oni objavili da dolazi u dinamo
  • Droljo
    18.6k
    Zahrđao mi je francuski malo tak da tamo nisam pročitao da je ponuda prihvaćena. Sn vele da je. Uglavnom, bumo videli
  • Krizy
    59.2k
    Ova njegova asistencija je bila na svakoj stranici vezanoj za nogomet :fire:
  • deda
    38.6k
    Znači kupujemo Eleza :smile:
  • Zagi
    10.7k
    Hahaha kakvo je ovo bezobrazno štopanje?
    Može, prodano!
    #knjižica
  • Mlađi referent
    13.5k
    Ako nam je ovo smjer, onda se stvarno raspadamo

Di je bar 4 milijuna + Janković i 15ak članaka o naglim zaokretima? Gotovi smo :halo:
  • deda
    38.6k
    Germanijak kaže da Šakota ide u Slaven.
  • Beowulf112
    396
    Samo sta ce biti sa Riletom..pa on je nas desni bek
  • NB86
    16.9k
    "Jedini igrač čiji se potencijalni klub spominje jest Matej Šakota. Krilni napadač, koji je protiv Osijeka zabio eurogol, nakon driblinga u rašlje, mogao bi karijeru nastaviti u Slavenu Belupu. Nova upravljačka garnitura u Koprivnici ima želju pomladiti momčad, na tom putu, očito, spremna je i na suradnju s ostalim klubovima u HNL-u, Šakota se spominje kao jedan od željenih igrača u Belupu. Ali, nećemo još ništa zaključivati, križaljka se u Maksimiru tek radi"

Jel sakota pod ugovorom ? Zasto nam nicota ne kaze koji je model u pitanju, posudba ili ide kao slobodan igrac ?
  • Droljo
    18.6k
    Pogledao sad video ovog francuza i ok zgleda (naravno nema kikseva prikazanih) za hnl nam takav treba. Stoji visoko i gradi igru. Nekak mi zgleda da igraju sa 3 iza i on bude desno. Ili čak bek sa 4. Malo na bulata sliči. Kad bi ovaj bio brži, agresivniji isto bi mogao igrati te pozicijie.
  • Jurki
    18.4k
    Šakota je pod ugovorom do 2027. vjerojatno je posudba u pitanju.
  • miro
    7k
    Francuz ima dugu loptu ko Žuti
  • flexXy
    3k
    Sakota ima ponudu za posudbu u Slaven i Zrinjski ali je blizi Belupo trenutno. Ja bi ga ipak radje gledao u Mostaru, mislim da se Slavenu vrlo brzo moze obit o glavu njihovo guranje atraktivnog nogometa. Ovako bi imao na ljeto podrazaj europskih utakmica i igrao bi u kontinuitetu sto je najvaznije u krajnjem slucaju.
  • Klenx
    8k
    Iskreno nisam oduševljen.
    Stvarno se nadam da je ovo neki kojeg je Šimić još iz Milana imao na radaru.
    Jer u sezoni kad nam se otvara puno toga, kada možemo zakucat dominaciju godinama unaprijed s nama se povezuju Bakrari, Vipotnici i francuski drugoligaši.

Dapače, plaćamo i odštete, a ne damo našim Petkovićima ugovore.

Ne želim da ispadne da postajemo ko ovi dole, drkat ćemo na jednu dugu loptu sa jutub videa i sanjat da smo doveli novog Nestu.

Uprava ima moje povjerenje, ali bome ne želim gledati ovakve kao zamjenu za Šutala, Fruka kao zamjenu za Ivanušeca ili Vipotnika kao zamjenu za Petkovića.

Svi stranci zadnjih godina koji su se pokazali uspješni su došli iz nekih klubova s imenom, ne iz kluba ranga Gorice.

Živi bili pa vidjeli, prostora za neke jače failove nema.
  • NB86
    16.9k
    Uprava ima moje povjerenje, ali bome ne želim gledati ovakve kao zamjenu za ŠutalaKlenx

Zamjena za j sutala je b. Sutalo, previse se novaca na njega potrosilo da bi ga se skartalo nakon jedne ozljede, ovo je taman rang igraca kojeg se treba dovest ko zamjena njemu, jos kad bi bio pogodak (sto nitko od nas ne zna jer ne gledamo ni ligue 1 a kamol 2) bilo bi vrhunski
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.