• Dragon1Warrior123
    4.4k
    Iako sad mi je palo napamet možda je Istra ta?
  • Neki tip
    21.3k
    Jebate, pa nabrojili smo cijelu ligu.. :lol:

Dakle, znamo da nisu Varaždin ni Inter, za ostale ostaje vidjeti.. :brow: :lol:
  • Dragon1Warrior123
    4.4k
    Ma mislim da su realno tu samo tri imena u igri, Rijeka, Osijek i eventualno Istra. Nikom od ostalih ne treba ili ga mogu priuštit.

ali da se vratimo na Dinamo, čini se ništa od Markoviča?
  • Neki tip
    21.3k
    Meni drago da nema niš od Markovića.

Pisalo se da je potencijalno i dobar posao, ali nije on Petković.. u smislu, nije mu islo u par klubova, ali mogao bi proigrat pa se eto isplati uloziti nesto.

U Markovica bi se morala uloziti poveca placa, a time i ocekivanja. Za koja nisam bas siguran da bi ispunio.. a to bi onda bio opak promasaj. Pogotovo nakon valjda 10 posudbi od koji nijedna nije upalila da ga otkupe, uzmu "na neodređeno". Petko je bio manji rizik.. da i nije upalilo, nitko ne bi ni trepnuo. Ni prvi ni zadnji s kojim se "pokusalo"..
  • Hipo
    408
    Kako navijač dinama uopće može poželjet lazara markovića u dinamu???

Prodaja olma sad bio bi najveći poraz dinama ikad.

i to u ajax za premiješnih 22 milijuna eura :rofl:
  • Slepipap
    26
    Ovisi kako gledas.
    Ako Olmo zbilja zeli otic iz Dinama, a sam je nekoliko puta naglasio da je vrijeme za odlazak, onda je sada idealno vrijeme za prodaju jer kao sto znamo ugovor mu izlazi u ljeto 2021. godine sto znaci da Dinamo nema "pole position" u pregovorima na ljeto 2020.

Svi bi mi zeljeli da Olmo ostane, ali to bas i nije realno. Pa taman i da uđemo u LP.
  • Beowulf112
    390
    Ofenzivno pojacanje?hmmm vec iovako imamo sirok kadar.Jedino ko nije moj ukus zadovoljio su atiemwen i andric.Vjerojatno je neko prekrizen od njih dvojice.Nadam se da jw jedno od tih pojacanja ivanusec.
  • Hipo
    408
    U kojem trenutku i po kojoj cijeni on ide iz kluba to je za nasmijat se samo.

Bilo bi "idealno" da sad ode u ajax i da igramo s njima u skupini.

A u 2 tekme da nam zabe jedno 12 golova.

Kad je već dinamo u cijeloj priči manje bitan i od olma i od ajaxa, a to se vidi i po odšteti, a upitno je koliki dio nje ide klubu.

U slučaju njegove prodaje sada i ispod cijene red je onda i da nam se skupina lp naruga na najjače.
  • Neki tip
    21.3k
    cisto tocnosti radi, ne spominje se samo 22 milijuna, nego i 40% od buduce prodaje. Ne kazem da je to super, vec da je ponuda navodno takva.

I mislim da nijedan navijac, kibic, "promatrac" Dinama ako hoces, nije i nece stavit Olma i Ajax ispred Dinama. Ali, hebemu, pa ne mozes samo zazmirit na cinjenicu da mu ugovor istjece u ljeto 2021.. super bi bilo da potpise novi ugovor, vjerojatno su mu ga trebali ponudit i.prije pola godine, da odigra jos barem pola godine, prezimimo u lp i pozdravimo se uz 50 milijuna fiksno za klub. Nekima je ok da ode i za ovo gore sto se nudi. Ali, nekak mi se cini da je jedini "ispravan navijacki" stav da ce docekat mirovinu u Dinamu i onda postat trener mlađih kategorija. :brow:
  • Hipo
    408
    Sve kužim al ne razumijem da pred ligu prvaka mogu prodat najboljeg igrača, i to za siću (sića je sve ispod 50 milijuna fiksno odmah, kad ga već netko sad želi dovest).

Rizik neprodaje postoji, ali jebemu više i klub kad je nogometni uspjeh iza svega...
  • deda
    38.3k
    Koliko ti misliš da Dinamo može dobit za Olma?
  • Hipo
    408
    Želim da dinamo teži nogometnom uspjehu pod svaku cijenu.
    A ne transfernom debaklu koji je pred vratima.

U trenucima kad tržište divlja ovo je KIKIRIKI, za jednog odličnog mladog talenta.
  • deda
    38.3k
    Ja ti ponavljam pitanje, znači nije bitno da li će ići sad ili za godinu dana. Koliko Dinamo može za njega dobiti? Ja ti kažem ne više od 35
  • Beowulf112
    390
    22 miliona su samo ponudili?nek podebljaju na 30 i 50% buduce prodaje.Imaju par jer su prodali frenkija barci a i izgleda da ce im van den beek ici ca za 50 miliona.
  • Neki tip
    21.3k
    Evo, deda, primjera u postu iznad mojeg..
    Uvijek će netko trazit "više" i sve ispod te neke posve proizvoljne, zamisljene cijene je - premalo. U slucaju beowulfovih ocekivanja, Ajaxu bi se kupovina isplatila tek ako bi Olma danas sutra prodavao za 100tinjak milijuna, a i to jedva da bi 20ak zaradili, dakle manje nego Dinamo ove sekunde. Dinamu ukupno 80, Ajaxu 20. :brow:

Super, moze, potpisujem, a prije toga nek potpise da ce igrat za Dinamo do 26. barem. I da dovedemo tog Mandzukica. Doduse, garantiram da bi 20% ljudi s tribine, minimum, komentiralo da se radi o starom željezu. :confused:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.