• Paggini
    82.9k
    Mali ima bogomdan potencijal i to se vidjelo odmah, a isto tako da mi se da sad vaditi, rade točno ono što sam pisao, uništavaju malog potpuno iz ne znam kojeg razloga, eksperti su za demoliranje mladih talenata. Volio bih ga vidjeti kod nas, znam da bi mu brat bio presretan hahaha a i mislim da bi kod nas imao kudikamo puno više prostora za razvoj i manji pritisak od onih bolesnika dolje.

Samo mi je malo upitno kakva je glava jer ove gluparije s Gatuzom od neki dan su mi kretenizam jel. Ne znam, može se probati, volio bih ga vidjeti kod nas. Čak i da maknemo potpuno to navijačko uzimanje dragulja od rivala, ima mali jako fin ubačaj, relativno je brz, odličan udarac i mislim da bi u DInamu mogao postati jako dobar igrač.
  • Bryan
    108
    Kak si objašnjavate dovođenje Radeljića?
    Mc Kenna je izjavio da mu se nikam ne žuri iz Dinama. Igramo kvale za LP.
    Zebić je protiv Hajduka pokazao da može igrat . Je mali uzorak ali i mlad je. Može bit još bolji.
    Torrente se vraća.
    To su sve lijevi stoperi, s Radeljićem bi ih bilo 4.
    Govori se da je Dominguez prvi na listi onih koje ćemo možda prodat. Po tome bi imali jednog desnog stopera i 4 lijeva.
  • Orc123
    15.8k
    nisi jedini...meni i najveci potencijal dole kojeg su ugasili doslovno. Sezona u Dinamo II i nek se pokaze jel vrijedi. Jos je dijete pa ima vremena definitivno. Uzeo bi ga ako se nudi. . .
  • CastAway1986
    5.7k
    odakle ti to da je Durdov ponuđen ?
  • Ludovic IX
    11.4k
    hajduk je kumulativno u dugu 27 milaj eura koliko sam negdje vidio..svaki euro im znači.. Durdov skuplja minute na kapaljku. ajd na ime potencijala, je izmedju 500k-1milja njegova cijena. sam da ne bi završio ko brkljača
  • Str1nger Bell
    3.5k
    rade točno ono što sam pisao, uništavaju malog potpuno iz ne znam kojeg razloga, eksperti su za demoliranje mladih talenataPaggini

Zato što nakon dva lažnjaka i gola mediji pišu da Hajduk ima igrača koji ce im napokon donijet naslov prvaka, da ce se prodat za 20 milijuna i mali ne može hodat gradom.

Klinac od 16,17,18 godina to ne moze preživit, nema lipe u džepu u tom trenutku, a vec se barata sa ciframa od 15,20 milijuna itd.

Ako ima ikakve šanse treba malog uzet jer ima potencijala sa postat dobar igrač, ista stvar je i sa Pukštasem meni je on top moderan igrač koji ulazi u međuprostor i da ima suigrače koje bi imao kod nas prodao bi se za 10mil.
  • Mr Anderson
    19.1k
    Ma ne vjerujem u te priče ni malo, dečko je u kadru Hajduka, sad bi kod nas pristao doći igrati 2. ligu za B ekipu. Bajke.
  • ImotskiNKDZG
    222
    Nikakve pouzdane informacije,ali tako je došlo do mene.
  • Efes Pilsen
    15.7k
    Ja vjerujem da ga menadzer nudi okolo, ali isto tako da ga Hajduk nece pustit za nista. Oni su odbili ozbiljan novac od Bruggea na vrhuncu hypea i sigurno ce, kao i sa Pukstasom, pokusat slijedece sezone isforsirat povratak vrijednosti.
    Decko ima 18 godina i ugovor do 06/2027. Ako ne potpise nista do zime sve je moguce..
  • ImotskiNKDZG
    222
    Ja isto ne vjerujem,ali malo mi smrdi na relaciji Velimir Zajc-Pino Zahavi,menadžer Durdova. Da Garcia sigurno ostaje iduću sezonu i on je rekao da želi otići iz kluba i da mu je rečeno da može naći novi klub.
  • ElDorado
    11k
    Može naći novi klub za 2 milje
  • Ludovic IX
    11.4k
    pa neki dan je stavio fotku sebe i gattusa..a ovaj ga sikanira. Tko zna
  • skener
    8.2k
    Kako gledate na Radeljićev odlazak u Dinamo, jeste li ga mogli, željeli zadržati ili to nije bilo moguće?

- Da je bilo moguće, vjerojatno bismo ga zadržali. Mi smo imali ponudu Dinama za njega prošlog ljeta, no nije nas zadovoljavala; nije tu bila toliko stvar u novcu, nego u tom trenutku smo igrali europske kvalifikacije, i ne možeš ti samo tako pustiti najboljeg stopera. Dobro, da su me baš bili izuli iz cipela, vjerojatno bih tada pristao. Ali, u to vrijeme nije bilo dovoljno novca ponuđeno i rizik za nas bio bi prevelik. Radeljić je sada u godinama u kojima traži klub koji će mu ponuditi puno više nego što Rijeka može. Mi imamo to što imamo, a to je za hrvatske prilike puno. Ali, preko tih granica ne idemo. Radeljić je odradio pošteno u Rijeci, a koliko sam shvatio, u Dinamu će imati veliki ugovor, puno veći nego što je imao u Rijeci. I sva sreća njemu, neka ide naprijed.

https://www.vecernji.hr/sport/predsjednik-rijeke-bez-rukavica-o-sanchezu-radeljicu-hnl-u-ljetnoj-rasprodaji-odnosu-s-dinamom-1959883
  • Laugreano
    5.6k
    To su sve lijevi stoperi, s Radeljićem bi ih bilo 4.
    Govori se da je Dominguez prvi na listi onih koje ćemo možda prodat. Po tome bi imali jednog desnog stopera i 4 lijeva.
    Bryan

Zebić je dešnjak
  • keppi
    572
    Galešić isto.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.