• Brusa
    3.4k
    ma da,kužim...
    ove sezone u derbiju i prošle u kupu :smile: (Kule jel)
  • rokikaciga
    2.3k
    Ovo ne mislim kao provokaciju nego me zbilja zanima, s čime to osim golovima (i to većinom 3 momčadi)?mali M

Evo napravit cu sutra analizu random utakmice kao sto sam bio napravio za malog Mikica u temi Ristovski. Jedini uvjet je da je HNL i da je odigrao barem 60 minuta.
  • Hoxhemo Titulu
    18
    Kamo sreće da Kule ponovno ode preko 20 u sezoni, ali mi to ne djeluje pretjerano realno.

Na stranu što mu je ovo bila daleko najuspješnija sezona, barem što se golova tiče. Problem mi je što je Kule poprilično "neopasan" na postavljenu obranu.
    Jednostavno mu nedostaje i tehničke potkovanosti i neke urođene lucidnosti. Zabode se u sredinu i čeka, a ako je plan igrati 4-3-3 ili 4-2-3-1 s desetkama, koje prirodno teže igri prema sredini, na krilima (Vidović/Stojke) ili pak s krilima koja vole napadat u sredinu, onda je potreban neki drugi profil napadača. Sandro nije u stanju kreirati gol šansu, ni za sebe ni za druge, pogotovo u gužvi i(li) na malom prostoru. Jednostavno razliku radi kretnjama, pa mu treba prostora da bi bio koristan, a u postavama gdje je krila napadaju sredinu - prostora nema.

Kuletov forte su presing, smetlarenje i igra na kontre i polukontre. A ako ćemo igrati kontraški i prepuštati posjed u HNLu, onda nekako sumnjam da smo dobili Dinamo koji melje, kakav bi htjeli gledati. Realno je očekivati da će se većina HNL ekipa protiv nas povući, u Europi bi već mogla biti drugačija priča i tu će biti od koristi.

U svakom slučaju, nije Kule totalna tapija koja bi se morala boriti s nejači za mjesto u momčadi, ali radije bih da ga gledamo kao nekog "super-suba", nego prvu opciju.

Meni su on i Kanga u 5 deka, i ne bih imao ništa protiv da oba ostanu tu za iduću sezonu. Ali da se razumijemo, neću previše žaliti ni ako/kad odu.
  • Jos-Optimus
    6.1k
    Nevjerovatna je količina kenjanja po Kuletu i koliko se ignoriraju neke jako važne činjenice: njemu je to bila prva sezona u karijeri u kojoj je na toj razini imao tako bitnu ulogu- broj utakmica, stres, psihofizički umor, nije to jednostavno i naravno da je bio pao. Doslovce je igrao s potrganim ramenom jer nismo imali alternativu, ali nitko mu to nije uzeo kao opravdanje. Dapače, dođe Kanga i majstor zasjedne u prvih 11 i ne izlazi van, a Kuleta se osuđuje jer ima ljute proslave kad zabije gol. Nije to normalno. On nije Ronaldo, ali nije ni drvo, za Dinamo kao alternativa je izvrstan
  • Nolifer
    11.6k
    Opet oda istovara po Dinamovcu Kuletu, jadno. :roll:
  • CastAway1986
    3.2k
    trebalo bi početi udarati ban za to
  • mrgud
    451
    Mislim da će Kule otiči iz Dinama.Teško će se ponovo pomiriti sa činjenicom da je opet rezerva.Tražiti će klub gdje će biti starter.
  • Ludovic IX
    8.9k
    kulen nije za vise od dinamovog trećeg napadača. To što je bio prvi lani je jedan od razloga sto smo ispusili prvenstvo. Jebes njegove golove kad u razvoju igre je igrac manje. Na desetine puta je trebao primiti loptu, ona se od njega odbije i protivnik krene u opasan napad.

Kulen je nas, i dinamovac je ali i ja sam pa ne igram za dinamo. Ja bi volio imati tri napadača bolja od kulena u kadru ali to je teško.

Kanga zna igrat nogomet. Kanga ima dosta falinga jer da nema nevi mu karijera išla prema dolje. Alo Kanga nije igrao u dinamu koji nešto i igra. Kulen je tu ohoho godina i znam što može tj sto ne može. Za Kanga jos neznam. I nitko ne pljuje po kulenu jer je domaći. Već zato sto je igrac manje na terenu.

Meni njegovi golovi manje znače u situaciji kad mi imamo 17 utakmica kije nismo dobili a on je igrao u većini od tih 17

I jos nešto. Angelo henriquez je u prvoj sezoni isporučio ohoho golova, mi ga otkupimo i onda ništa. .mogo je u prvoj bit los ko u drugoj pa bi onda bila obrnuto priča.

Dinamo je imao jako puno napadača koji su bili solidni ali jako malo onih koji su bili za dinamo kakav želimo. Trenutno nemamo niti jednog
  • Cif
    374
    može Brusa prihvaćam okladu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.