• fakin
    6.7k
    Danas bez tramvaja i autobusa nije bio nikakav očekivani kaos ni apokalipsa. Vjerojatno ce veceras odustati jer ce vidjeti da nema smisla.
  • shameless86
    2.3k
    i vrijeme je super,pa dosta ekipa biciklira ili ide pehaka jednostavno..dobro za zdravlje
  • vlatkomarkovic
    4.4k
    Nisam fan Tomaševića, ali ovdje je 1000% u pravu, pa šta bi oni? Pa u doba Banderasa nisu mogli pisnuti, a radili za crkavicu, a sad se nasli buniti… Još imaju jako bogati kolektivni, jebena sramota…. Još kada se sjetim da je ZETu falilo vozaca autobusa još mi vise da priča smrdi…. Pa da su mi rekli da su takve plaće i uvjeti ja bi se prekvalificirao…. Jebes diplomu….
  • ElDorado
    15.4k
    Kad u isto vrijeme RF i HDZ podržavaju štrajk onda tu ozbiljno nekaj ne štima
  • Mlađi referent
    16.3k
    Nadam se da će se štrajk nastavit barem do kraja tjedna.

Predivno je vozit se gradom kad ovako lijepo teče promet di nema bahatih ZET-ovaca koji ti oduzimaju prednost i prestrojavaju se tri trake jer su zaboravili da je tu stanica. :pray:

Ako ispadne da je Tomašević slučajno riješio probleme prometa u Zagrebu, bit ću prisiljen dat mu glas. Tračnice srušit i napravit parking, da svi možemo kao ljudi putovat umjesto da se dobar dio građana vozi kao konzerve tune s ljudima upitne higijene.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet