• pešća
    1.6k
    Slušam o novoj osnovnoj školi još otkad sam kao klinac išao u Kušlanovu. Pored najboljeg igrališta u gradu Stara Pešća će vjerojatno imat i najbolju osnovnu školu, a uz skoru gradnju sportskog kompleksa Maksimir to područje grada bi moglo postat najbolje mjesto za život.

FB-IMG-1784214053691.jpg

Ironija je ta da je ovaj manji dio kvarta bio baza bivšeg gradonačelnika koji nije uspio realizirat ovaj projekt.
  • Ludovic IX
    12.1k
    tamo sam se naigrao nogometa na onoj gumificiranoj podlozi.. meni koji sam ćitav život igrao na asfaltu, je to bilo čudo koliko je lijepo bilo igrat na takvoj podlozi.. neznam kak je sad, ovo je bilo prije 20+ godina
  • Papastrumf
    23.5k
    Slušam o novoj osnovnoj školi još otkad sam kao klinac išao u Kušlanovu. Pored najboljeg igrališta u gradu Stara Pešća će vjerojatno imat i najbolju osnovnu školu, a uz skoru gradnju sportskog kompleksa Maksimir to područje grada bi moglo postat najbolje mjesto za život.pešća

Realno dio od Kraša do Kvatrića, između Branimirove i Maksimirske i je najbolje mjesto za život u gradu :grin:
  • pešća
    1.6k
    Nema više tog ograđenog dijela sa umjetnom travom oko 15 godina, na tom mjestu su sada 4 ping pong stola.
  • Pesca90
    233
    ma ispucala cijela podloga,kanali se otvorili po terenima kao da je tamo epicentar bio kod potresa,nadam se da ce i to u rekonstrukciju.

Onda smo mozda igrali i medusobno,ja tamo hakla imam vise nego Maldini i Zanetti kombinirano utakmica za Milan i Inter.Najjaca vremena dok nije bilo drustvenih mreza i mobitela,samo dodes i znas da je fuca od 19h ⚽️
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet