• Jaro
    10.2k
    ma znam to za SDP, al realno oni su tu samo zbog legacy - vec par gofina stranka koja nema smisla ni cilja - prvo ih Milanovic preuzme za svoje potrebe, pa ih polustranka potuce na njihovom terenu.
    A Selakica je jos (nazalost) jedan propali PR pokusaj s desnice.
  • Dino
    3.7k
    Ovo je zapravo puno gusce neg kaj sam ocekivao iskreno jer sam mislio da ce omjer bit ko i kod predsjednickih.
  • Noel
    12k
    Ako 70 % ljudi ne izađe na izbore onda ljudi vole zmazan grad, smeće u gradu, kaos u prometu,loš javni prijevoz, polovni javni prijevoz, smrad sa Jakuševca, dugine boje na glavnim trgovima, ne obnovu nakon potresa , sužavanje cesti i prometnica davanje svojeg novca iz džepa za smiješne udruge pljačku i ne rad.
  • Mihael2305
    205
    stvarno da, hdz sdp i možemo protiv jedne koja je nezavisna... spuštam joj kapu
  • Tvrdica McTvrdi
    258
    Pa ne smeta im. Dva puta su ljudi mogli birat, Škoro ili Goblin i sad Marija ili Goblin i biraju Goblina. Užasno
  • The Undertaker
    8.1k
    Znam, samo navodim banalan primjer.
  • dumitrumitu
    1.4k
    možda vole nove stadione
  • Noel
    12k

Onda bi trebali na Kaptol svi Kutleši na misu jer je dao ključan potpis za zemljište. Nema veze ova pobjeda sa stadionima jer većina glasača Možemo ne da ne voli samo Dinamo nego ne voli uopće sport niti ga prati. Da se njih 100 000 anketira ulaganje gradskog novca u sport odnosno novac poreznika u gradu bi bilo zamrznuto i uložili bi se njihovi novci u razne udruge i dvorane za gledanje eurosonga.
  • Odani Zgd
    556
    Jedina utjeha što je Senf izjavio da kada odradi ovaj mandat,više se neće kandidirat...živi bili pa vidjeli
  • dumitrumitu
    1.4k
    ekipu koja za njih glasa ideološki sigurno ne zanimaju stadioni ali sa ovime je sigurno dobio određeni broj glasova ostalih.
  • DrawTube
    7k
    I sam si već rekao da za Maksimir još ne znamo i da je to još papir

A Kranjca veze s Kutlešom nema
  • Noel
    12k

To je šprdnja na odgovor kolege koji je rekao da je neko glasao za Možemo zbog početka rušenja Kranjčevićeve par dana prije izbora..
  • tigric
    704
    Odlična oporba će bit MSR. Odmah se u govoru krenula uvlačit Možemo za suradnju u Skupštini
  • shameless86
    272
    vec sam napisao jednom..ak senf napravi sve kaj je obecao ..kranjca,podzemni i polupodzemni spremnici,novi tramvaji,busevi,nova pruga,dom sportova,cibona,zatvaranje jakusevca,maksimir..ne vidim tko ce mu moci uzeti 3 mandat..jebiga..ak se kandidira naravno
  • Noel
    12k

I spominje svoje dalmatinsko porijeklo i obalu u gubitničkom govoru jer se priprema za parlamentarne izbore. Nek nauči kaj je ajgenmahtec pa joj se ljudi ne budu smijali. Sa takvom oborbom ne može se rušit gay sekta Možemo i lopov Tomašević.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.