• Krizy
    58.9k
    Dalje nastavite u inboxu.
  • Krizy
    58.9k

Upozorenje vrijedi za obojicu.
    Za tebe pogotovo nakon gluposti o "vođi".
  • Mr Anderson
    12.8k
    Gledao sad nastup TT-a kod Mojmire. Jako dobro, vjerujem da si je priskrbio dosta glasova. Pogotovo među Dinamovcima.
  • NitkoBitan
    28.7k
    Tko gleda Mojmiru nije Dinamovac!
  • Mr Anderson
    12.8k
    Tko gleda Mojmiru nije Dinamovac!NitkoBitan

Veleumna izreka za dobro jutro.
  • vjeko1701
    16.5k
    I to što bi ja taj koncert park nazvao koncert park "Ivana Pavla 2" bi isto vjerojatno mnogima smetalovlatkomarkovic

Ovo ljeto: Death Metal Fest na koncertnom parku Ivana Pavla II
    Nastupaju: Cannibal Corpse, Morbid Angel, Dismember, Immolation, Carnage, Dying Fetus i Blood Incantation
  • emilperska
    11k
    Ja sam tek iz ove rasprave shvatio što velodrom uistinu jest i to me razveselilo, hvala kolegama.. osjećam se sad kao Kumerle kad u CV stavlja da zna brazilski i latinski..

Za mene je to bio Marseilleov stadion hahah..
  • emilperska
    11k
    Ovo ljeto: Death Metal Fest na koncertnom parku Ivana Pavla IIvjeko1701

A ono.. i da i ne..
    Newcastleov stadion se zove St.James Park pa nema tko nije tamo nastupao niti im je smetalo..
  • vjeko1701
    16.5k
    Realno, malo je drugačije kad je u pitanju bilblijska ličnost u odnosu na osobu koja je umrla prije tek 20 godina i bio je papa.

S tim da ja ne mislim da bi to smetalo izvođačima al mogu vidjet koje bi tek bile svađe oko toga tko je "prikladan" da nastupa.
  • vlatkomarkovic
    1.7k
    Ovo ljeto: Death Metal Fest na koncertnom parku Ivana Pavla II
    Nastupaju: Cannibal Corpse, Morbid Angel, Dismember, Immolation, Carnage, Dying Fetus i Blood Incantation
    vjeko1701

Ja ne vidim, a ma baš, nikakav problem. Mislim Maksimir ima ime po biskupu.
  • NORTE
    17.4k
    Maksimir ima ime po biskupu.vlatkomarkovic

"Stadion Maksimir" je nazvan po parku, kao i kvartu u kojem se nalazi.

Park Maksimir ima to ime od otvorenja 1794.
    Park je dobio ime po biskupu Maksimilijanu, a kasnije kvart ime po parku kad se izgradio u okolici.

Stadion se do 1991. zvao "stadion dinamo" kad je nasilno preimenovan jer je Tuđman 1991. odlučio zabraniti sveto ime.
  • NORTE
    17.4k
    promet je nikad goriemilperska
    Za što su možemovci "samo" djelomično krivi zbog zatvaranja cesta zbog nekih ne toliko nužnih radova.

15 godina nebrige oko grada i prometa je učinilo svoje.
    Tu je i preizgradnja zgrada koja dovlači i nove žitelje i automobile u grad i kvartove.
    To je direktna ostavština bivše vlasti.

Tu je i dolazak tisuća stranih radnika, taxija i skutera na ceste.

Tu je i enorman porast ukupnog broja vozila što nije direktna krivica nove vlasti, nego lošeg prijašnjeg planiranja javnog prometa.

Radovi koji se trenutno pred same izbore izvode na cestama i stvaraju gužve meni govore da su možemovci cijepljeni od realnosti i svjesno pucaju sami sebi u nogu, po deseti put jer radove izvode u krivo vrijeme.
    S druge pak strane uređenje prometnica im je izgleda važno i ne smeta im ni šteta koju im radovi donose zbog skorih izbora.
  • Toot
    364
    Koliko god mi se ti Možemovci ne sviđaju, dovoljno mi je bilo 20-ak sekundi slušanja Lovrićevih sranja po ljudima u Dinamu da se sjetim onog starog i shvatim da mi je s ovima i dalje triput bolje nego s odvratnom, licemjernom Bandićevom klikom koja je bez uzdržavanja ismijavala svaku inteligenciju ovog grada i sustavno vodila grad samo da bi krala novac. Fuj.
  • Patak
    3.5k
    Ovo je već druga tema, otvorim i politika. Jedva čekam da prođu izbori ...
  • Mali Zeus
    18.4k
    Koliko god mi se ti Možemovci ne sviđaju, dovoljno mi je bilo 20-ak sekundi slušanja Lovrićevih sranja po ljudima u Dinamu da se sjetim onog starog i shvatim da mi je s ovima i dalje triput bolje nego s odvratnom, licemjernom Bandićevom klikom koja je bez uzdržavanja ismijavala svaku inteligenciju ovog grada i sustavno vodila grad samo da bi krala novac. Fuj.Toot

Odvratan lik, odvratan. On ima obraza išta govoriti o Zagrebu, neki dan je rekao da je Bandić možda i najbolji gradonačelnik ikad, uz bok Holjevcu..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.