Srecom ne postoji globalna udruga automehanicara koja je godinama, desetljecima sustavno radila na zastiti pedofila u svojim redovima — Jaro
Katolici su danas gore proganjani nego Zidovi za vrijeme drugog svjetskog rata i problematika izgradnje sinagoge u Zg je jednaka problematici izgradnje crkve... I ljudi koji prve subote klece i mole na trgovima to rade zbog moralnog (i drugog) zdravlja opce populacije i samo misle na nase dobro i prosperitet... — Jaro
Pedofila ima u svim sferama drustva, a svecenici nisu jedina profesija koja je u kontaktu sa djecom. Ne bih rekao da nesto posebno odskacu od opce populacije po stopi pedofilije xy/100k. Medutim puno vise klikova donosi clanak koji za pedofiliju optuzuje svecenika, a ne automehanicara, a ima tu i pakosti. Odnosno ako pedofil nije svecenik onda medijima uopce nije bitno cime se bavi. — NitkoBitan
A Jaro, možeš li molim te reći koja je danas religija najprogonjenija i čijh 15-20 članova DNEVNO te religije bude ubijeno samo zbog te vjere? da ne spominjemo zatvaranje i tešku diskriminaciju, ako ti nije problem? — mali M
Uopće nije pitanje jel ih među pedofilima ima manje ili više od ostalih profesija, nego po meni niti jedan svećenik NE SMIJE biti pedofil! — GZomanid
i onda kakve veze ima s raspravom i "diskriminacijom i progonom" katolika u Zagrebu i Hrvatskoj. Lupiš nešto generalizirajuće i onda se čudiš općenitom odgovoru.. i ponavljam, sarkazam ti nije neki odraz frajerstva nego baš suprotno.. ja uopće neznam zašto se potegla tema sinagoge u ovom kontekstu... nit sam protiv te sinagoge, niti me zanima.. izruguješ se i kritiziraš Crkvu i onda kad te se otvoreno nešto pita ti odeš u sarkazam.. evo tvoja komunikacija spada pod sekularizaciju društva.. živio ti meni, neću više širiti temu, nema potrebe s obzirom da vidim da se bezveze dižu tenzije u nedostatku argumenata...Katolici su danas gore proganjani nego Zidovi za vrijeme drugog svjetskog rata — Jaro
Da se mene pita, ako Crkva zataji ijednog svog pedofila umjesto da ga prijavi i preda organima koji se time bave, treba biti optužena za organizirani kriminal.. — GZomanid
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.