Gdje sam ja to rekao? — db-izbjeglica
Bilo je takvih naslova urednika ili su novinari napisali u tekstu? Koji portal? — NORTE
Ma, nevažno, trošiti energiju na takve poput tebe, Miletića i ostalu ekipu koja ne propušta priliku da se čak i u ovakvim situacijama razračunavaju s dnovinarima nema smisla. — Mali Zeus
Jel shvaćaš da poslije tog događaja u radijusu od nekoliko km nema više ničega? Jel shvaćaš da atomska bomba koja eksplodira u gradu poput zagreba znači preko 100 000 mrtvih? — db-izbjeglica
Ti si kreten, bio i ostao. U ljetnoj oluji ljudi ne ginu. Između ostalog jedan od poginulih je čovjek kojeg znam, njega i obitelj mu. Objasni ti njegovoj obitelji da je to samo malo jača ljetna oluja prenapuhana od novinara u kojoj je on poginuo. Bolje prestani dok ti je vrijeme. — Mr Anderson
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.