Ta ekipa nije sposobna u godinu dana zadržati standard da zaposlenici čistoće pokupe otpad dva puta tjedno, a prije njihovog dolaska na vlast taj sustav je uredno funkcionirao na takav način. — db-izbjeglica
Moj je dojam da su od dolaska nove vlasti jos pretrpaniji sto ne mijenja cinjenicu da ni prije nije bilo funkcionalno. — Dino
Ne znam gdje ti živiš, ali sustav odvoza otpada apsolutno nije funkcionirao, kontejneri su bili dupkom puni, tj. prepuni i prije. — Mali Zeus
Živim u obiteljskoj kući i do dolaska ovih imbecila na vlast, miješani otpad se odvozio 2 puta tjedno. Ako se ne varam, prije nekoliko godina je to čak bilo i 3 puta tjedno, onda je bivša vlast smanjila na 2...a kod ovih je super ako dođu i jednom tjedno. — db-izbjeglica
Blago tebi, velim kod mene u kvartu je već godinama situacija s otpadom užasna, kao i u mnogim drugim. Istina je da se odvozi manje, ali je i istina da je otpad kao takav ogromni problem u Zagrebu već dugi niz godina — Mali Zeus
Problem je bio, al sad je gore!
Čak bi rekao i značajno gore... Doslovno sve usluge koje grad obavlja su pale. — db-izbjeglica
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.