Što se ispričavaš, rekao sam unaprijed da je kontroverzno. Jednostavno mi palo na pamet dok sam razmišljao zašto su takvi incidenti sve češći i što smo promijenili u društvu da je do toga došlo. Jedino, mogao si ponuditi svoju teoriju, valjda ne misliš da su videoigre krive ko Puhovski.Oprosti ali veću količinu gluposti dulje nisam pročitao a ovo je apsolutni vrhunac. — vjeko1701
A normalni delikventi koje se najviše ističe kao problematične, nikad ne naprave nešto ozbiljno, eventualno puni hormona orobe neki kiosk, tu i tamo se potuku, kasnije se smire i budu uzorni članovi društva. — Maki85
Za nagradu je postao ravnatelj psihijatrijske bolnice, a na to mjesto postavili su ga SDP i ‘Možemo!'”, objavila je Severina
Više ljudi umre u jednom mjesecu od autiju nego je u cijeloj 35 godišnjoj Hrvatskoj od noževa (ne računajući rat). — vjeko1701
Pa cudno je vec kako Kekinica ne iskace iz svih pasteta od petka — BBB Baranja
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.