• db-izbjeglica
    17.7k
    pa nije besmisleno za tu usku skupinu ljudi, za ostale građane koji pune proračun jest - apsolutno besmisleno.
  • ZgDLions
    1.1k
    Čemu to čuđenje, pa razvalila se država i sad bi trebao plakati nad par milja kaj se netko snašao i našao najnoviji model izvlačenja love.
    Imamo petsto i nešto općina od kojih velika većina nema smisla i nemre se sama financirati nego kako kolega kaže mi punimo proračun, a oni imaju ozbiljne plaće, a koja korist od njih.
    Sve banke su prepustili strancima, prodali telekom, Inu, Plivu, hotele, kaj god se dalo prepustiti, pokrali zdravstvo, mirovinsko, otjerali mlade van, dofurali hrpu stranaca niskog obrazovanja koji ne zele doma nego dofurati familije i zauvijek tu ostati.
    I sad bi ja trebao biti uzrujan jer par pedera i lezbi ugrozavaju nas opstanak, mos misliti.
    Dajte vi meni stadion i barem malo veselja sam dobio, ovo ostalo je ionako otišlo nepovratno.
  • Doktor Kunić
    4.8k
    tipično razmišljanje hrvatskog građanina zato nam i je takva država
  • DrawTube
    7k
    Meni je glupo kad se priča o ukidanju županija, tu se vidi da se ne poznaje materija

Ali koji će nam vrag 500 općina? Civljane sa 140 stan. su vlastita općina koja sa sobom vuče sigurno 4,5,6 zaposlenika

Ili kaj će Krapinsko zagorskoj zupaniji 32 jedinice lsp?
  • ZgDLions
    1.1k

Nije, išao sam na sve izbore od nastanka države, bio dobrovoljno u ratu, nikad nisam radio u državnoj firmi, nemam kaznenih prijava, dobrovoljno davao krv, plaćao porez, neku djecu napravio za demografiju, ali nakon toliko godina uvidio sam kako stvari kod nas funkcioniraju i nema vise nerviranja.
    Primam plaću u hrv banci, kupujem kolko god mogu naše proizvode, pratim hrv kulturu i da je većina takva možda bi nam koji milimetar bilo bolje.
    Znam da ovo zvuči kao hvalite me usta moja, ali čekaj dok počnem o sebi govoriti u trećem licu.
    :grin:
    Nije da sam na ijednim izborima bio zadovoljan sa odabirom građana, samo poštujem kako se to rasplelo i čekam da ja dođem na vlast da sam sebi dodijelim neku lentu sa imenom nekog kralja.
  • Doktor Kunić
    4.8k
    kažem općenito. Možemo se složiti da veliki broj ljudi dijeli tvoje mišljenje ali mali broj tih ljudi iskoristi priliku izrazit to mišljenje kad dođe prilika. Ništa osobno za tebe.
  • ZgDLions
    1.1k

Ja to gledam na način da su neke udruge sigurno zasluzile, a većina najvjerojatnije nije.
    Nisam u odborima za dodjelu, samo moje mišljenje.
    Hipodrom je afera i to treba raskusurati, no radii se o ako dve milje i sad mene brine više veća lova koja direktno utječe na mene, a to je između ostalog zdravstvo.
    Nemrem jednakim žarom gledati na hipodrom i na Beroša, Petrača i nekog srbina sa njima u talu i koji su maznuli 70 milja.
    Na hipodromu ne vezem konja, ali ako hoću neki pregled moram čekati skoro godinu dana ili mi kažu da odem najbolje privatno i to valjda Rotimu koji je sa njima u talu.
    Takvih je primjera sto i nema oprosta ili prelaska preko afera i raspodjele love u zg, samo se oštrica otupila i nije da bi proveo besane noći zbog toga.
    Kao sto reko, daj stadion i barem malo veselja dok me neki tamnoputi dostavljač ne pregazi na biciklu ili prometu.
  • Jaro
    10.2k
    dok me neki tamnoputi dostavljač ne pregazi na biciklu ili prometuZgDLions

Vjerojatnije je da ce te mrknut neki ministar ili sin/necak mu jer bu "tesla reagirala na pojavu na cesti"....
  • Sljeme
    3.1k
    Sretan nam Dan državnosti Republike Hrvatske i Dan branitelja grada Zagreba. :victory:

Jarun, 30. svibnja 1990.

• jakov1
    672

Genijalno, o financiranju udruga izvjestava druga udruga koja je u 2024. sprzila 350 tisuca eura, a nema nikakvu imovinu osim novca na racunu. Dobro kaze kolega gradevinar, poduzetnik pisa krv da zaradi za svoju placu, a ovi dobivaju milijune za blebetanje i piskaranje.

Inace, ako je netko mislio pronaci nesto pametno u dokumentu, budite pametniji od mene i ne trosite vrijeme. Zakljucak koji se gura je da Tomasevic izvlaci lovu preko svojih kompica pa bi covjek ocekivao vise detalja, npr. dokazi neopravdanih troskova ili barem za usporedbu koliko se trosi na subjekte nepovezane s Mozemo, npr. vjerske udruge, braniteljske udruge, sportske klubove itd. Jedino sto dokument dokazuje je da stranka Mozemo radi tocno ono sto im stoji u svakom izbornom programu jer valjda za svaku temu kao rjesenje nude "financiranje i poticanje djelovanja civilnog drustva".
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.