• NKDZ86
    7.2k
    Tjedan dana čekam obradu narudžbe...
    Zaposlite ljude
  • Kumerle
    2.2k
    Meni od 17.12. nema pomaka.
    Kolektivni je davno završio pa se nadam do kraja tjedna da će biti na dostavi.
    Sigurno ima puno posla, ali očito i nedostaje ljudi.
  • Dendle71
    264
    Znači, ne isplati se jos narucivato iz web-shopa? Mislim u smislu da ču duže čekati na dostavu.
  • El Madrigal
    747
    Pozdrav ekipa,

Može li mala pomoć? Produljio sam članstvo i odmah na profilu dobio novu iskaznicu. Ali kada ju unosim u webshop za bodove i popust, ne želi mi prihvatiti.Trazi neki kod sa stražnje strane iskaznice?!? Ni u 2025. nema ništa sa stražnje strane? Htio bih kupiti neke poklone, a ne.mogu unijeti člansku za 2026. Zna li itko?
  • Brusa
    3.9k
    imaš dinamo aplikaciju?
  • El Madrigal
    747
    Naravno. Ali mislim da moram dobiti baš potvrdu od.GNK da je članstvo valjano. Iako kažem, već.mi se nova iskaznica prikazala na aplikaciji, ali ne.mogu unijeti.
  • Brusa
    3.9k
    e onda ovako, možda ti ovo može pomoći:
    - ako ideš u web shop kroz aplikaciju , meni odmah onda u web shopu kod svakog artikla nudi prijavu i kad se prijavim odmah mi računa cijenu sa popustom
    - u aplikaciji pod "program vjernosti skupljaj bodove", imaš ono "gnk dinamo fan shop prikaži kod na blagajni". Možda se misli na taj kod?
    Gle, odmah da ti kažem, nisam naučivao tako preko preko web shopa pa ti ništa ne tvrdim 100%, ali svaki put kad sam kupovao u dućanu bi taj kod skenirali i preko toga bi mi se odmah obračunao i popust i bodovi
  • Efes Pilsen
    14.5k
    Ja sam dodao u aplikaciji novu clansku i onda sam se samo opet ulogirao na webu i sve stima samo je popust 12%, a ne 15% kao ranije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.