• Kujtim Shalla
    8k
    ja je imam , nikakav problem nisam primijetio ali pijem iz nje pa i ne vidim kakve je boje whiskey ,kako misliš da mjenja boju. Nije valjda da iz nje sipas u času? Onda ti i ne treba pljoska jbg :lol:
  • Brusa
    3.9k
    . Nije valjda da iz nje sipas u času? Onda ti i ne treba pljoska jbg :lol:Kujtim Shalla

Ovo ima smisla :lol:
    Jebiga, ima nekih situacija kad se sipa iz pljoske u čašu.. tako sam i vidio boju
  • Droljo
    23.9k
    Da nije pelinkovac bio?
  • Mr Anderson
    16.3k
    Jebiga, ima nekih situacija kad se sipa iz pljoske u čašu.. tako sam i vidio bojuBrusa

Greška, piješ iz pljoske pa kaj god bilo. Isto ko i kad jedeš trešnje, ne otvaraš ih pa ne vidiš crva.
  • Brusa
    3.9k
    :lol: :lol: :lol:
    Moram si dozirat nekad, da znam koliko popijem, ovako ako samo naginjem iz pljoske ne mogu pratiti :grin:
  • Cruyff
    82
    Kada se očekuje kraj inventure?
  • Brusa
    3.9k
    nije. Ne pijem ga od srednje škole. Zamjerio mi se tada :razz:
  • austrijanac
    9k
    S obzirom na kraj blagdanskog perioda i vremena darivanja, vrijeme je da podjelim kratki osvrt na stvari koje sam kupovao/dobivao na poklon zadnjih mjesec dana.

Velike pohvale idu @Fantom i @Papastrumf na radu ovdje na forumu, ali i sa članovima/ponudom u dućanima.

Iako idu velike pohvale, prostora za napredak ima još dosta te se nadam da će 2026 biti još bolja.

Generalna zapažanja:
    1. Pohvale za garantiranje dostave ako naručiš prije xy datuma za Božić, kao i upozorenje da možda neće stići.
    2. Radnice moraju počet unosit člansku za bodove, od nekog 550 eura troška u 12mjesecu, nisam dobio ni boda, a generalno razmišljanje je da se javimo na mail kako bi nam dodali naknadno.
    3. Prelako se ostaje bez broja i/ili artikla uopće. Četvrti dres neću ni komentirat kako se rasprodao i da ga više nema.

Sad artikli.

Četvrti dres
    Ne znam kakvo je mišljenje igrača, ali pod rukama je kvalitetniji nego prošlosezonski. Dizajn i sve ostalo je bomba, uzeo sam M jer nije bilo L, i nakraju je veličina odlična, nešto je veći kroj, još kad mi nestane trbuh od gastronomskog užitka iz Prosinca, bit će još bolji.

Zip Hoodie zeleni

duplo bolji od Castoreovog plastičnog sranja koji ne diše uopće. Topao, lagan za nosit i iznenadujuce ugodna zelena boja.

Prvi dres

Ljepši mi je četvrti. Dobio L na poklon, malo mi je velik. Očigledno je nešto veći kroj.

Pikado ponuda

Nije Winmau, ali nisam ni ja Mensur Suljović, za bacanje s ekipom odlično.

Božične čarape

Prva liga, nemam zamjerki, čarape ko čarape.

Božićna vesta

Imam Dinamovu iz 2019 koja je od tad bila na svakoj Ponoćci samnom. Iduće godine ide ova, nešto je bolji materijal, ona je bila kao da ju je moja baba plela u 60ima. Pohvale.

Majica Polo Zlatni Grb

Generalno volim ove stvari koje nisu od Castorea jer su nekako udobnije, majica odlicna, uzeo L, taman mi je.

Castore Polo Prošla sezona

Uzeo starom, možeš je navlačit kao žvakaću. Lijepo zgleda i to sve, al taj materijal je baš nikakav...

Hoodie Grb crni

Jako topla i ugodna majica, međutim perite je na 20 stupnjeva ručno jer se muca za popizdit. Bio na terminu s njom također, preznojio se u njoj i kad sam skinuo bio sam ko Kanga crn od mucica.

Majica Dinamo 3d Štik

Za misu, moj najdraži poklon.

Majica dugi rukav purger

Za večernje mise.

Šilterica

Jako dobra, čekat ćemo neke toplije dane.

Na to sve dobila se hrpa šalica, privjesaka i šalova. Ne znam kako ide prodaja tih sitnih pizdarija, ali mislim da tog treba imat što više i da stoji na blagajni jer svaki put uzmem neku pizdariju kad vidim. Sve su to ok stvari.

Uglavnom, kao što rekoh, ima prostora za napredak, ali sam jako zadovoljan kako stvari idu.
  • Mikina lijeva kopačka
    460

Naručio sam par sitnica 17.12.

Još nema maila da se šalje niti ništa, vjerujem da pitaš zbog toga.

Dakle, zna li netko odgovor kad se šalju stvari naručene poslije 14.12. kako je pisalo da će ići poslije inventure
  • Kujtim Shalla
    8k
    @austrijanac top feed back brate , a i nama koji razmišljamo o kupovini istih dobre preporuke. Lijepo opisano i što se tiče kvalitete, veličine i osjećaja ugodnosti/neugodnosti istih. Svaka čast stari
  • petkove škarice
    179
    sve naruzbe iza 14.12. ce se krenut obradivat krajem iduceg tjedna vjv
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.