• Xpert1992
    188

To i meni nije jasno. Svatko kupi sebi kaj mu se svidja. Uopce ne vidim di je problem.
  • Dzoni
    3k
    Odite doslovno bilo gdje u Englesku i Njemačku u fan shopove klubova koji nemaju ni pola navijačke baze kao Dinamo, vidjet ćete da u njima ima od igle do lokomotive, pa i takvih "bezveznih proizvoda".
    Svaka roba će nać kupca, mene neće to nać jer me ne zanima američki nogomet, al netko će uzet, biti sretan i uprihoditi 40-50e u Dinamovu blagajnu
  • Ivan0302
    1.3k
    Meni je iskreno fora dres, ovo zamišljam da nosi neki lik sa 100 kila mišića u teretani kao neki oversize model i pumpa
  • Masto
    468
    Paggini vjv
  • Ivan0302
    1.3k
    njega sam i zamislio
  • Masto
    468
    zato se rijetko i javlja testirali elastičnost majice do kojih granica moze izdržat na njemu
  • Droljo
    23k
    Kuka se da nema asortimana, kuka se kad ga ima. Znači, kuka se da bi se kukalo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.