• marcio amoroso
    37.5k
    Nikakva jurnjava nije dobra. Najbitnije je držati pozitivan rezultat bar do poluvremena. S tim bi se i onima tamo stavio dodatni pritisak.
  • Bosna86
    11.8k
    Daj boze -10, snijeg, maglu i odma Ademi prvi min start u noge.... Previse romanticno znam, ali takvi uvjeti nam dizu sanse 20%
  • LovroZG
    1.3k
    Snijeg i minus mene podsjećaju na PAOK i Oly, ne znam zaš bi to neko htio?
    Cityjevim se igračima svakako neće dat igrat.
  • Bosna86
    11.8k
    Zato sto su u navedenim utakmicama bas nasi protivnici dobro prosli zbog tih uvjeta, u ovoj smo mi teski underdog i losiji bi uvjeti vise odgovarali ekipi koja se brani
  • LovroZG
    1.3k
    U takvim tekmama napada onaj koji mora. Ne vjerujem da je Guardiola toliko naivan da si dozvoli pokušaj dominacije i presing u uvjetima u kojima tehnika igrača baš i ne dolazi na vidjelo.
  • Beowulf112
    339
    Sta mislite koga ce bjelica staviti na stopera?mozda bi trebali se vratit igri sa dva stopera..ipak trebamo ganjat rezultat
  • reziser
    6.9k
    Daj boze -10, snijeg, maglu i odma Ademi prvi min start u noge.... Previse romanticno znam, ali takvi uvjeti nam dizu sanse 20%Bosna86

ista stvar sa paokom i olympiakosom
    a tad nas rezultati bas nisu pomazili :P
  • markoli
    1.7k
    Iskreno očekujem da ćemo protiv Cityja izaći u klasičnom sastavu s četvoricom iza i to:

Ademi u obrani s Dilaverom, Moro kao defanzivni vezni, Gojak malo naprijed, Ivanušec kao ofenzivni vezni i krila Oršić i Olmo. Bruno u špici. Ne bi se igrao sa Švicarcem u obrani, iskreno ne izgleda mi po konstituciji kao stoper.
  • Infinity
    16.6k
    Ja takodjer vidim Ademija i Dilavera nazad, a Gojaka i Moru u sredini.

Bit ce tesko, pogotovo jer mi u ovom trenutku Dilaver djeluje kao najlosiji od trojca Teophile, Peric, Dilaver.
  • xavier
    12.1k
    Previše se na sav glas objavljuje kako će Moubandje na stopera. I meni se čini da je to pila naopako i da ćemo tamo na kraju vidjeti Ademija. Isto tako, prilično sam siguran da ćemo igrati s četvoricom iza, a ne 3-5-2.
  • Eduardo
    20.9k
    Sa Gvardiolom na Guardiolu!
  • marcio amoroso
    37.5k
    Ma Moubandje ide na stopera. Čovjek je to već igrao a za City naprijed ne igraju krkani nego niski i brzi igrači.
    Sredina Moro, Ademi, Gojak
    Naprijed Olmo, Orša i Petko
  • xavier
    12.1k

Nemam ja ništa protiv njega na stoperu samo mi je malo neobično da to javno objavljuju na sve strane.
  • marcio amoroso
    37.5k

Bjelica je rekao da je jedna od opcija jer je to već igrao.
    Ma ne možemo mi City iznenaditi sa postavom i da dođe Alessandro Nesta iz najboljih dana da odigra tu utakmicu.
    Njima je ionako svejedno tko igra za nas.
    Kao da je nas briga jel danas za Istru stopera igra mister x ili mister y.
  • Eduardo
    20.9k
    Moubandje bi prvo trebao odigrati koju zapaženu na poziciji lijevog bočnog. Ne zajebavam se kada kažem da ga osobno smatram većim rizikom nego malog Gvardiola.

Kako god bit će zanimljivo vidjeti konačno riješenje, a i ishod utakmice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.