• Mali Zeus
    21.5k
    digitalna godišnja je, a tko želi ispis može na dan domaćih utakmica za 5 eura na ticketpointu
  • Mr Anderson
    19.7k
    jel godišnja vrijedi za pretkola?Porculanka

Ne vrijedi jedino za nokaut fazu, bit će to još dosta para kad dođemo do polufinala.
  • Porculanka
    102
    znači vrijedi do nokauta! fala, dečki :heart:
  • MateG
    348
    Možda je 5 eura ali po meni ima nešto u fizičkoj godišnjoj… pa ako ništa nikad mi nije zapela ove sezone, nisam morao svjetlinu pojačavat i okrećat mobitel :lol:
  • Crusades
    24.4k
    Ma dam i 15 samo da ju imam za uspomenu i kolekciju u fizičkom obiku kao i sve ove do sada.

Još jedan apel da se nešto napravi i sa printanjem "pojedinačnih" ulaznica na koje dođeš ako imaš godišnju...
  • NitkoBitan
    37.2k
    Najbolje da jos i prije tekme razmisljam imam li dovoljno baterije i slicno. 5 eura nikakva investicija :strong:
  • Zoran
    626
    Upravo to… ja idto hocu fizicki da je imam u novcaniku i amem. A i na ulazu puno više štekaju ove kaj su na mobitelu.
  • MateG
    348
    Ne, znaci, mislim da mi nijednom nije zastekala na mobitelu ali vidao sam dosta ljudi kojima je
    Zlu ne trebalo uzet ce se fizicka i dobro…
  • emilperska
    16.8k
    Ma hoću fizički karticu i šlus hahaha

Ja koristim oboje, ali kartica je kartica..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.