• criticus
    4.8k
    biti član dinama ne bi trebalo značiti, a ovih 140 očito tako razmišlja, pravo prvokupa ulaznice.kadsemasazatalasa

Sve si u pravu, ali od ovih sto se "pomodarski" učlanjuju i dođu će se dio zarazit, možda povuć neke druge i treće. Tako se širi baza ovih koji se učlanjuju iz razloga pokreta ideje i ljubavi. To je put. Inače bi imali i dalje 1000 članova i 500 ljudi na tribini. Traje, bit će uspona i padova al sam siguran da će naš Dinamo imati barem 15-20k zagriženih ultrasa, navijača, simpatizera koji su tu i kad sjekire padaju. Upravo iz razloga kojih si naveo.
  • kadsemasazatalasa
    130

Možda imaš pravo, i to mi je prošlo kroz glavu, i drago mi je što kužiš poantu.

No bojim se da su to ljudi, kao neki moji frendovi iz kvarta, idemo gledat bit će jebeno na tim tekmama.

Ja uvijek idem gledati Dinamo, bio to Vukovar ili Chelsea ili Arsenal.

No dobro, ako jedan od tih 140 odluči gledat Dinamo, a ne protivnika u budućnosti vrijedilo je. Slažem se.
  • Dinamo-SB
    543
    Čapljina ogroman respect i iznenađenje. Slavonski Brod , kao što sam i mislio, najvece Dinamovo središte u RH iza ZG i okolice. Sad je vjerujem jasnija svima i opcija otvaranja Dinamo fan shopa u SB. Nadam se iskreno i ponovnom otvorenju BBB udruge u SB.
    I ono sto me jos vise veseli je to da je taj broj daleko od maksimuma i punog potencijala SB-a. U svakom slucaju intresantna tablica i po ovom vidim da za par godina brojka od 100k uopce nije nerealna...Mjesta za napredak ima bas jako puno.
  • prefontaine
    3.5k

Jel' se ovdje računa baš mjesto prebivališta koje je upisano u prijavnici, ili su, recimo, svi članovi koji su se učlanili u određenom gradu, bez obzira odakle su, vode kao pripadnici tog grada?
  • deda
    40.6k
    Poštanski broj, neka me ispravi Papa ako griješim. Dakle prebivalište.
  • masacusec
    6.2k
    Plave noći su najbolji generator masovnog i kolektivnog učlanjivanja u klub, naročito u ruralnim sredinama.

Nevezano za navedeno, želim naglasiti da je članstvo u klubu obveza i odgovornost člana prema klubu te shodno toj premisi očekujem veliku izlaznost na izbore 13.9. Članstvo nije samo autozastavica i prvenstvo pri kupnji karata, ono je konstantna borba za bolji Dinamo!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.