• emilperska
    11.3k
    George Floyd moze biti prijatelj kluba, ne moze biti clanPaggini

U jogurtu je to isti kurac..

Ali ne bi smio biti nijedno buduci da je mrtav!

Mozemo li napraviti Pavelića prijateljem kluba?
  • Papastrumf
    18.2k
    Ista stvar je i s prijateljima kluba. Ako vidimo da se ne radi o osobi onda kontaktiramo osobu koja je odradila “uclanjenje” te objasnimo da to nije zamisljeno za kucne ljubimce nego za fizicke osobe koje nemaju hrvatski oib.

Mislim, da budem jasan, na 55.000 clanova, ovakvih slucajeva pokusaja uclanjenja kucnih ljubimaca i slicnog je stvarno zanemariv broj, mogu se nabrojati na prste.

Prosle godine smo imali slucaj kada je nekakav retardirani tovar uclanio online frizider gorenje pa je to jos javno objavljivao kao dokaz da i dinamo eto uclanjuje sve i svasta. Naravno da smo u međuvremenu kod printanja clanske skuzili te smo pocinitelju zaprijetili kaznenom prijavom.
  • Sajla
    11.9k
    Bila je vređaona ovdje kad sam rekao da ce ljudi koristiti instrument "plavi prijatelj" da uclanjuju pse, mačke, papige..emilperska

Ova je cucka učlanila kao punopravnog maloljetnog člana, ne kao prijatelja.
  • Paggini
    63.5k
    smo pocinitelju zaprijetili kaznenom prijavom.Papastrumf

:love: :love:
  • emilperska
    11.3k
    printanja clanske skuzili te smo pocinitelju zaprijetili kaznenom prijavomPapastrumf

To sam ja jogurtu napravio hahah. Kad su me uclanili samo s OIBom. Stavio kuma odvjetnika u CC i prijetnja tuzbicom..
  • Paggini
    63.5k
    Ali ne bi smio biti nijedno buduci da je mrtav!emilperska

Ma slazem se apsolutno, ali ove slučajeve bih istolerirao i pregrizao ak su prijatelji kluba, odnosno ne bi mi toliko stalo, ali pas da je član je grozota
  • crophantom
    1.5k
    Nije moguće učlaniti životinju u Dinamo, ali zagrebački je klub na ovaj zahtjev ‘zažmirio’ i usput zaradio 10 eura

Ja se samo nadam da ce zbog ove rečenice tražiti barem demantij, ako ne vec nesto vise, uz izbacivanje cucka i kažnjavanje vlasnika...
    Mada ja bi i vlasnike izbacio, ovo je povreda ugleda kluba, koji se jebe, snima neke reklame, potroši novce za to i onda u kombi s novinarom se posereš na sve to skupa.
  • Dinaminjo
    1.6k
    Ja ih ne bi postamljivai, lijepo im poslat sal i ispisnicu za pesa..

Hvala na dinamovstini, ali chill
  • jp23
    3.2k
    Imamo li kod online učlanjenja unos OIBa? I ako da, imamo li validator za to? Pri tom ne mislim samo na provjeru broja znamenki, već i valjanost kontrolne (jedanaeste) znamenke?
  • The Undertaker
    8.5k
    Zar nije OIB javno dostupan? Mislim da ima stranica gdje ga možeš provjeriti.
  • jp23
    3.2k
    Imaš stranice gdje moš provjeriti valjanost OIBa, i gdje moš dobiti svoj OIB iz JMBGa, no nisam baš siguran da imaš javno dostupan (na taj način) oib svake osobe.

Edit: Imaš i dobivanje nečijeg OIBa ako imaš ime, prezime i broj osobne iskaznice osobe
  • crophantom
    1.5k
    Valjanost OIBa, odnosno dal on postoji se moze provjeriti za pravne osobe bi reko, za fizičke koliko znam ne.
    Bar nije postojao nacin dok sam neke integracije za ERPove radio
  • jp23
    3.2k
    Eh sad, možda sam se krivo izrazio, ali postoji li neki oib i je li neki oib valjan su različite stvari zar ne?

Jer oib može strukturom biti valjan (10 znakova i 11ti kontrolni znak) ali ne mora nužno takav pripadati nekoj osobi
  • jakov1
    761
    Jedino MUP provjerava OIB-e koliko ja znam.
  • Dinaminjo
    1.6k
    https://saznaj-oib.porezna-uprava.hr/

Treba ti broj osobne, to vjer nije podatak koji se trazi kod uclankenka..

Al lajemo na krivo stablo (pun intended)
    Ima fotka iskaznice sa slikom pesa ako nije photoshop
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.