• sport
    4.9k
    mislio sam na one koji su ostali bez godišnje pa su sasuli drvlje i kamenje po klubu na društvenim mrežama
  • ivanzg
    392

Ne čitam komentare po društvenim mrežama jer tamo ima toliko debila koji ne znaju gdje je Maksimir i samo čekaju priliku za srat po svemu.
  • rioda
    9.2k
    mislio sam na one koji su ostali bez godišnje pa su sasuli drvlje i kamenje po klubu na društvenim mrežamasport

Dam se kladiti da dobar dio tih imena ne bismo našli ni u popisu članova...
  • Ludovic IX
    9.2k
    jebiga , nekima se ne da ni kad imaju free kartu i free prijevoz do zg..bolje im uz tv. Takvima cijena nije ni bitna
  • Droljo
    18.5k

Mene si našao prozivat :rofl:
  • DavorBrle
    4
    Jel se mogu sutra na ticket pointu podići godišnje koje su danas kupljene online?
  • Gemišt86
    53

Ja sam danas dok sam stajao u redu online uspio kupit godisnju, al posto nismo svi iz ekipe uspjeli kupit online ostao sam u redu i dok sam dosao na red sebi sam samo podigao godisnju odmah.
    Ako pitas zbog radnog vremena TP, nemam pojma.
  • skener
    5k
    Ja sam danas dok sam stajao u redu online uspio kupit godisnju,Gemišt86

Ovo već spada u legendarne poteze
  • jakov1
    738
    Ja sam danas dok sam stajao u redu online uspio kupit godisnjuGemišt86

Jos samo reci da si se pregurao pa da si kupio online da vratis stvari u ravnotezu.
  • Liks90
    3.4k
    Zbog izuzetno velikog interesa navijača, Klub je odlučio pustiti dodatni kontigent ulaznica u prodaju ️

⏰ Online prodaja godišnjih ulaznica kreće u srijedu, 16. srpnja, od 9 sati dok će se prodaja obiteljskih godišnjih ulaznica odvijati isključivo na Ticket pointu u srijedu od 11 do 19 sati

Cijene ulaznica:
    ➡️ 360€ za punoljetne članove Kluba do 65 godina
    ➡️ 300€ za mlađe od 18 i starije od 65 godina
    ➡️ 300€ obiteljska (po osobi/roditelju)

❗️Kupci godišnjih ulaznica iz dodatnog kontigenta iduće sezone NEĆE imati pravo prvokupa istih mjesta u prvom tjednu prvokupa, ali će imati pravo prvokupa u drugom tjednu prodaje kada će moći birati nova mjesta ukoliko bude mogućnosti i dostupnih kapaciteta ❗️
  • NitkoBitan
    28.8k
    Kupci godišnjih ulaznica iz dodatnog kontigenta iduće sezone NEĆE imati pravo prvokupa istih mjesta u prvom tjednu prvokupa, ali će imati pravo prvokupa u drugom tjednu prodaje kada će moći birati nova mjesta ukoliko bude mogućnosti i dostupnih kapacitetaLiks90

Zar ne selimo iduce sezone na Kranjcu? Zanima me kako ce se to izvest sa godisnjima.
  • fakin
    990
    Pa rok za Kranjcu je 18 mjeseci. Ako su radovi poceli u 4. mjesecu rok je 10./11. mjesec. Sezona pocinje krajem 7. mjeseca
  • miro
    6.9k
    Čini mi se da baš zbog Kranjče i neće imat pravo prvokupa u prvom tjednu, jer tamo je broj godišnjih očigledno već određen (2900+2200)
  • mokoxax468
    1.3k
    Selimo, ali krajem godine, ne s početkom sezone. A ovo i ograničavaju da samo ljudi iz prvog vala mogu sigurno dobiti godišnju za Kranjču

Što znači ili da:
    1. Kupiš godišnju za čitavu godinu, a kada se izgradi Kranjčevićeva, biraš svoje mjesto
    2. Kupiš polugodišnju za Maksimir i imaš prvokup za polugodišnju na Kranjči
  • NitkoBitan
    28.8k
    Po tome bi drugi dio sezone trebali igrat na Kranjci, ili barem jedan dio drugog dijela sezone (ako prode sve u redu s rokovima jel). U tom slucaju ima smisla pustit polugodisnje ulaznice sa ukljucenom grupnom fazom europskog natjecanja.

A mozda se planira cijela sezona na Maksimiru, tko ce ga znat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.