• Tvrdica McTvrdi
    768
    Moguće, iako sad je tu uzeto 6 derbija (valjda Osijek) za koji ne razumijem zašto bi bilo, uzeto je da bi derbi bio 20 (zašto ne bi bilo povećanje na 15), EL svaka po 30 odmah iako to može bit Lille, a može bit i Dinamo Minsk, a na kraju to sve skupa bi trebalo valjda bit barem 15-20% jeftinije da bude pogodnost te godišnje karte, a ne copy paste cijena? Mislim okej ovo je sad već naš off topic razgovor
  • Dinamosaurus
    21
    Mislim da su prošle godine rekli da su stavili cijene €360 jer su htjeli da cijena bude barem "puna cijena pojedinačnih minus 40%"
  • Thor
    247
    Ma skupe su te tekme uzivo fakat pun k.! I jos pokisnes kad pada kisa,po zimi se smrznes a ljeti te dere sunce i skuhas se! Trazit parking,pisat u toj-toju... Fakat! :roll: bolje platit max tv pretplatu mjesecno doplatis jos za sport cca 60 eura mjesecno a jos mozes i kmecavce si pogledat! i sedit doma pod klimom ili pod grijanjem i pod krovom! I mudrijat! Imate praf! :ok: skupo je nemojte :up:
  • Ivan1
    28
    Ponovit cu opet..
    vjeruj nema zivota bez dinama
    dao bi milijardu dolara za jedan sekund dinamovog sjevera
  • kibic
    1.2k
    Fakat si pokazal tim sarkastičnim upisom. Uvijek ih je dobro vidit od iskusnih zonaša i baš doprinesu kvaliteti rasprave.
  • ZrnTSCHeZ
    1.2k
    @Papastrumf bez obzira kaj se odustalo od one kvote dolaska na tekme + prepuštanja mjesta kao preduvjeta za pravo prvokupa, zanima me kolko je okvirni broj prošlogodišnjih pretplatnika koji bi izgubili pravo prvokupa po tom kriteriju

Pretpostavljam da klub ima taj podatak pa ako možeš podijeliti
  • Marley
    4.3k
    Ja cu onako maksimalno iskreno, kao i uvijek, ne znam drugacije. I opsezno, sorry.
    (Kome se ne cita, skracena verzija: mislim da su cijene godisnjih sasvim ok, ali svejedno ju ne moze platiti svaki prosjecni gradjanin koji bi zelio, sto je isto ok, jer nije to kruh i mlijeko).

Ja bih rado imala godisnju. Sto zbog zafrkancije i panicarenja oko kupovine svaki put, ciljanja odredjenog mjesta... a sto zbog isplativosti, jer lako moguce da na kraju prodjem i skuplje s pojedinacnima.
    Sjever mi nije opcija, iz ociglednih razloga jel. Ipak sam ja jedna ozbiljna teta :lol: i mislim da se ne bih sad odjednom tamo uklopila.

360 eura samo tako ne mogu izdvojiti, uza sve nuzne redovne troskove zivota viseclane obitelji. A pogotovo uz one neocekivane. Evo, neki dan sam saznala da mi pas treba cim prije na iznenadnu operaciju, koja dodje otprilike koliko i godisnja karta. Netko ce reci, prioriteti. Pa, da. Od nekih zivotnih vrijednosti se ne odstupa, radi svog luksuza, barem ja.

Sto hocu reci? Ne mislim da je cijena godisnjih previsoka, mislim da je u redu. Ali svejedno si ju netko ne moze priustiti, nije zato sirotinja, ne treba generalizirati.

Da sam bila pametnija i razmisljala unaprijed, mogla sam i ja prije godinu dana stedjeti po euro dnevno, eh... Ali, kako rece moj muz kojem je casa uvijek napola puna, sad mozes odmah poceti za iducu godinu, haha...

A vi drzite fige da mi barem stari pas prezivi operaciju, kad vec ja ne mogu imati godisnju :sweat:
  • Dinaminjo
    1.5k
    Fali srednja cijena, za ljude koji ne mogu ili ne zele na sjever, a zapad od 360 e je preskup
  • Slavonski Plavi
    40
    Pozdrav svima, imam upit. Želim uzeti godišnju ali nisam prije imao godišnju. Kolike su šanse da ugrabim godinšju uopće online?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.