• Paggini
    55.7k
    Oni koji nemaju godišnju nisu najvjerniji, a recimo idu na sve tekme? :yikes:Nolifer

Ta dvojica su izuzetak
  • NKDZ86
    4.4k
    kad će cijene pojedinačnih ulaznica za novu sezonu bit objavljene za nas koji još kalkuliramo?
  • Bosskovitz
    17.1k

Ne, nisam to ni napisao ni insinuirao, nemoj nepotrebno izvrtati moje riječi. Godišnje su namijenjene onima koji su najvjerniji, ostalima se ne isplate niti im se moraju isplatiti.

Nisam čuo ni jednog godišnjaka da je rekao kako mu se godišnja ne isplati, bilo financijski, komocijski ili iz nekog trećeg razloga, uglavnom kmeče anonimusi koji su znali kupovati godišnje zato da bi dolazili samo na Ligu prvaka i poneki derbi te oni "kupit ću kad napravite novi stadion" ili "kako igrate trebale bi biti besplatne" debili u komentarima na Facebooku.
  • The Undertaker
    8.3k
    Znam da smo lani dosta pričali oko cijene i broja godišnjih pa me zanima da li je netko radio analizu da li je klubu isplativije prodati više ili manje godišnjih nego prošle godine
  • Papastrumf
    17.1k

Bit će iste kao i prošle sezone.
  • Mikato01
    79
    Izuzev ljudi kojima je financijska situacija grda pa nemreju godišnju zeti, meni je to takav no brainer. Ne moraš se jebati s kupnjom karata, za gostovanja si mirniji. Pogotovo jer je za neke popise trebala i godišnja.

Lagano dođe dan tekme, ti se zaputiš i boli te kurac jel se rasprodalo, nije itd.
  • Sesvećanin
    199
    Ja i prijatelj godišnjak ju zovemo "blažena godišnja"
  • badjibadara
    5.9k
    Znam da smo lani dosta pričali oko cijene i broja godišnjih pa me zanima da li je netko radio analizu da li je klubu isplativije prodati više ili manje godišnjih nego prošle godineThe Undertaker

Obzirom da prelazimo na Kranjču u skoroj budućnosti, ovo je neka idealna brojka godišnjih ulaznica. Par stotina gore dole ne radi neku razliku. Za neki novi Maksimir naravno da ide znatno veća brojka.
  • Noel
    12.8k
    Jel ovo prvi put da godišnja ulaznica ne vrijedi kod prolaska dalje u Europi?

Da li to znači da u slučaju prolaska dalje godišnjaci imaju pravo prvootkupa za domaće utakmice?

I zadnje najbitnije pitanje finale u Instabulu također imaju pravo godišnjaci na prvootkup?
  • bongo
    1.2k
    Jel ovo prvi put da godišnje ulaznica ne vrijedi kod prolaska dalje u Europi?Noel

Nije, ista stvar je bila i prošle sezone samo kaj nismo prošli dalje
  • Crusades
    16.6k
    Jel ovo prvi put da godišnje ulaznica ne vrijedi kod prolaska dalje u Europi?Noel

nije ni za prošlu sezonu vrijedilo.

Da li to znači da u slučaju prolaska dalje godišnjaci imaju pravo prvootkupa za domaće utakmice?Noel

Vjerovatno da

I zadnje najbitnije pitanje finale u Instabulu također imaju pravo godišnjaci na prvootkup?Noel

Nego kaj :wink:
  • Mladi Starac
    330
    I zadnje najbitnije pitanje finale u Instabulu također imaju pravo godišnjaci na prvootkup?Noel

Nego kaj :wink:Crusades

hahah TO!!! :D
  • jakov1
    719
    mi ostavimo iste cijene i opet se nađu pojedinci koji to nazivaju reketom.Bosskovitz

Pa kad su cijene previsoke i bez povecanja. Ako ista ostane nakon godisnjaka, kupit cu, ali cijena je i dalje previsoka za ono sto nogomet predstavlja.

Ne dobiva se potpuna slika ravnanjem po starim cijenama (jer 2016. za SD na LP paket 3 utakmice LP bio 500kn) ili po artiklima koji se inace kupuju (kava na spici, cigare, Netflix pretplata), nego treba gledati i ulaznice u drugim drzavama s tradicijom posjecivanja stadiona. Na Anfieldu se moze nabaviti karte za 9 funti, a Anfield Road (nasuprot Kopa) je 30 funti uz godisnje clanstvo od 40 funti. Njihove place, ugodaj i sama igra su neusporedivi s nasim prilikama.
  • Bosskovitz
    17.1k
    Izuzev ljudi kojima je financijska situacija grda pa nemreju godišnju zetiMikato01

Samo glede ovoga - najjeftinija godišnja je 170€. To je 50 centi dnevno. Da svaki mjesec odvojiš 15€ sastrane, skupio si za godišnju i četiri pive na stadionu. To zaista može gotovo svatko tko misli ići na sve ili gotovo sve utakmice. Kome je i to preskupo, u današnjoj ekonomiji i s cijenama kakve su u Hrvatskoj, tom je cijena godišnje jedan od manjih problema u životu.

nego treba gledati i ulaznice u drugim drzavama s tradicijom posjecivanja stadiona.jakov1

Druge države i klubovi imaju više od 2 tribine. Kad bude novi Maksimir s 30-ak tisuća normalnih mjesta, onda će biti prilike i za skyboxove i lože, i za sektore na zapadu, i za sektore na istoku, i za jeftine ulaznice, i za obiteljske tribine i za milijardu drugih mogućnosti koje postoje "u drugim državama s tradicijom posjećivanja stadiona". Ja sam predložio da bih na novom Maksimiru volio vidjeti i besplatne ulaznice, tipa 30 ili 50 njih za svaku tekmu bez pitanja (osim osobne, naravno), jedna tekma po osobi godišnje, za sve one koji si naprosto ne mogu priuštiti ni najjeftinije utakmice da mogu iskusiti Maksimir i pogledati svoj klub uživo.

Ali to su teme za neka ljepša, nadam se što skorija vremena.
  • nemapredaje
    5.4k

Najjeftinija godišnja za Liverpool je 719£ :brow:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.