Znam da smo lani dosta pričali oko cijene i broja godišnjih pa me zanima da li je netko radio analizu da li je klubu isplativije prodati više ili manje godišnjih nego prošle godine — The Undertaker
Jel ovo prvi put da godišnje ulaznica ne vrijedi kod prolaska dalje u Europi? — Noel
Da li to znači da u slučaju prolaska dalje godišnjaci imaju pravo prvootkupa za domaće utakmice? — Noel
I zadnje najbitnije pitanje finale u Instabulu također imaju pravo godišnjaci na prvootkup? — Noel
mi ostavimo iste cijene i opet se nađu pojedinci koji to nazivaju reketom. — Bosskovitz
Izuzev ljudi kojima je financijska situacija grda pa nemreju godišnju zeti — Mikato01
nego treba gledati i ulaznice u drugim drzavama s tradicijom posjecivanja stadiona. — jakov1
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.