• Porculanka
    63
    fakat!

nego...imam i ja pitanje....kad bumo mogli vidjeti na koliko smo tekmi bili? u aplikaciji ili kako kod...
  • Mali Zeus
    17.4k
    Prvi dan od mogucnosti uclanjenja za "objekte" bez OIBa nije se uclanilo niti 200 novih pasa, macaka, mrtvaca i frizidera. Mislim da skeptici mogu mirno spavat.pešća

Joj kak je to bilo dobro, best of zone, a konkurencija je baš jaka i bila i bit će.
  • Marktwain
    419
    Jel kojim slučajem postoji u klubu popis članova iz 80ih godina?
  • deda
    37.5k
    Moći ćeš. Sustav će tražiti identifikaciju. Vjerojatno broj godišnje, oib ili slično.
  • deda
    37.5k
    Prvih par dana ide prodaja za one koji zadržavaju mjesta. Druga faza je za takve koji mijenjaju poziciju. Obično dan dva.
  • deda
    37.5k
    Ne vjerujem.
  • Marktwain
    419

Tak sam i ja mislio, ali reko aj da probam.
  • Mali Zeus
    17.4k
    Kolika je šansa za one koji do sada nisu uzimali godišnje? Koliko je takvih bilo prošle godine i ako se dobro sjećam mogla se kupiti samo na karatani?
  • Mladi Starac
    285
    ja sam prošle godine prvi put bio godišnjak i kupio sam za ZD godišnju i to online kupnjom.
    ak te to zanimalo.
    mogao sam izrabrati i mjesto (vidljivo je kaj je bilo slobodno).
  • Mali Zeus
    17.4k
    ↪Mali Zeus ja sam prošle godine prvi put bio godišnjak i kupio sam za ZD godišnju i to online kupnjom.Mladi Starac

Aha, super onda. Ili je bilo nekih problema s online prodajom ak se dobro sjećam. Ma uglavnom ciljam na to ove godine pa.
  • Mladi Starac
    285
    ne sjećam se da je bilo nekih problema... možda taj dan kad sam kupovao je baš sve radilo :D

ja ove godine ciljam na karatanu jer mogu kupit na rate. plus, koliko sam shvatio, jeftinije je tako jer ti onaj sustav uzme proviziju za kupnju online. ako se dobro sjećam, mislim da sam ekstra 30tak eura platio godišnju. znači 390 sveskupa...
  • Robi T
    297
    ima li info hoće li se drastično mijenjati cijene i kad bi mogle krenuti u prodaju?
  • kibatech
    45
    ja sam prošle godine tako uzimao. Prodaja bila u 11, došao u 9 i bilo 20ak ljudi ispred mene, došao na red oko 12:30. Ako se dobro sjećam tko god da je stao u red je imao priliku kupiti godišnju. Bila je i online prodaja, ali mali broj ulaznica (na zapadu bilo dosta, ali sektor 8 koji nije baš nešto privlačan, ostalih sektora bilo baš malo).
  • Mali Zeus
    17.4k
    Jednom rječju bolje otići do karatane da sam ziher. Uzeti taj dan i go po mogućnosti. :D
  • Mladi Starac
    285
    tak je.
    tak bum i ja ove godine.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.