• Murtidzg
    146

Nisam siguran o ovo kaj pričaš.

Ovako su odgovorili jednom službeno:

Bodovanje s prethodnih utakmica Odlukom kluba bodovanje počinje s datumom aktivacije programa 26.10.2024, dakle ne računaju se prethodne utakmice.
  • emilperska
    10.2k
    Bodovanje s prethodnih utakmica Odlukom kluba bodovanje počinje s datumom aktivacije programa 26.10.2024, dakle ne računaju se prethodne utakmice.Murtidzg

Mislim da je to za loyalty..
    Ovo za pravo prvokupa je najavljeno jos prije početka sezone ili nakon 1.kola, ali je bilo problema u pocetku.
    Gledat pravo prvokupa od 26.10 je nonsense..
  • jedan u nizu
    12.9k
    Nisam siguran o ovo kaj pričaš.Murtidzg

Jedno je gledanje dolaznosti za pravo prvokupa godisnje karte, a drugo su loyalty bodovi.
  • NVKOD
    4.7k
    Da zaokružimo ovaj lijep vikend, broj članova 4.5.:

46 000!
  • Neron53
    1.6k

Zasto bi bilo nonsens kad su postotci bili postavljeni kao mjerilo a ne fiksi broj tekmi?
    Posto se unatoc problemima pri startu programa , iz kluba nitko do sada nije javio oko korekcije racunanja niti oko potencijalnog prolongiranja programa na narednu sezonu, bilo bi sarlatanski ista sada mijenjati
  • emilperska
    10.2k
    Zasto bi bilo nonsens kad su postotci bili postavljeni kao mjerilo a ne fiksi broj tekmi?Neron53

Mislim da brkaš loyalty i prvokup..
    Ja velim samo ono što sam načuo, a to je da prvih par tekmi sustav nije funkcionirao niti su ljudi znali da karte trebaju cvikati radi prvokupa buduci da su u guzvama zastitari pustali godisnjake cesto bez cvikanja..
    Rekao bih da se cvikanje godisnje karte shvatili ozbiljno tek uvodenjem loyaltya..
  • Neron53
    1.6k

Govorim iskljucivo o postotku tekmi koji je potreban da se zadrzi pravo na prvootkup godisnjih. Samo se tu broje postotci . Ako je prva tekma koja se racuna (po aplikaciji) Osijek....onda se od tada gledaju isti postotci dolazaka. Drugo nista nema logike.
  • emilperska
    10.2k

Osijek je 9. domaca tekma sezone, nema logike da se od tad gleda benefit za pravo prvokupa, a prvih 8 bacamo u vjetar..

Da se razumijemo, nemam interes u ovom što pišem. Ja to "pravo" cu imati ukoliko ce se s tim ići, samo velim. Ili se gleda cijela sezona, ili se ne ide s tim ove godine..
  • Neron53
    1.6k

Po aplikaciji je Osijek , 27.10.2024. prva tekma koja je u evidenciji. Ako je sustav proradio tek tada, od tada se racuna.
    Ima ovdje ljudi koji su vise involvirani pa neka kazu da li su i ranije tekme registrirane.
  • Crle
    918
    Meni dve tekme niti nije registriralo u aplikaciji kada sam išao dolje na dječiji ulaz.
  • Direktor
    123
    Evo jedan konstruktivan prijedlog za godišnje ulaznice za iduću sezonu.

Dinamo kada završi prvenstvo (dan ili dva poslije) izbaci cijene godišnjih za iduću sezonu.
    Ponudi mogućnost svim godišnjacima da u roku od dva tjedna od izbacivanja cijena novih godišnjih kupe nove godišnje uz popust od 5 % (ako ne kupe u tom roku popust ne vrijedi krajem ljeta kada godišnje idu u redovitu ponudu).
    Pošto (kako kažu) postoje evidencije svih utakmica na kojima su godišnjaci bili, Dinamo svakom tko je bio na domaćim tekmama protiv Šibenika, Lokomotive, Gorice, Belupa i Varteksa daje po 1 % popusta.
    Ako si bio na svim tzv. manjim tekmama možeš ostvariti još dodatnih 10 % popusta.

Oni koji nisu mogli cvikat kartu ili nekaj drugo imat će manji popust ali će imat o čemu pričat i pisat na forumu.
  • jedan u nizu
    12.9k
    Od pocetka sezone se znaju uvjeti za dobivanje prava prvokupa godisnje za sljedecu sezone.
    Svatko tko ima godisnju je bombardiran tim informacijama i ako nije svjestan tih uvjeta, jebiga, sami su si krivi.

Znamo da je limitiran broj godisnjih, i logicki to znaci da ce tako biti i sljedece sezone. Ako netko tko je godisnjak nije svjestan toga, onda ne znam sto bih mu porucio.

Ides na tekmu i onda ne trepnes kada ti ne ocitaju kartu, ili te puste mimo ulaza.
    Ja u niti jednom trenutku nisam pomislio da odem sa strane, ili na rotor ili na neku shemu a da mi skeneri ne ocitaju kartu. Da se desila situacija slicna, zahtjevao bih da mi ocitaju, jer mi je to bitno.
    Da se desi nakon toga ne znam kakva situacija da je nemoguce ocitati, istog trenutka bi slozio mail i poslao mail da se to uvede u evidenciju.

Ako je nekome bilo draze da prije ude na stadion, nego da mu je ocitana godisnja, onda bi je jako zao.

Siguran sam da klub ima svu evidenciju, koji nije povezan sa loyalty programom i nebitno je dal je proradio nakon 9. kola.
    Prosle godine se znalo tko je koliko puta bio na tekmi. Ljudi koji su bili na svakoj tekmi su bili nagradeni od kluba.
  • flexXy
    2.8k
    Od pocetka sezone se znaju uvjeti za dobivanje prava prvokupa godisnje za sljedecu sezone.jedan u nizu

Pa od strane kluba to nikad nije bilo iskomunicirano, zna se samo po forumskim pricama.
  • criticus
    3.5k
    Pa od strane kluba to nikad nije bilo iskomunicirano, zna se samo po forumskim pricamaflexXy

Kako nije pa bila je cijela press konferencija sa samo na tu temu. Sa uvjetima i svim statistikama koje pokazuju dolazak godišnjaka i zašto se odlučilo. Točno koliki postotak moraš doći, a koliko moraš doći plus vratiti ulaznicu u sustav da bi imao pravo prvokupa. Tako da to ne vrijedi samo za godišnjake već za sve članove.

Edit: Nemogu naći onu sa statistikama ali na ovoj su komunicirane točne brojke dolaznosti potrebne za prvokup.
  • Juznjak
    4.2k
    Također sam mišljenja da se evidencija vodi od prvog kola, sve je prije sezone jasno iskomunicirano. Loyalty program je omogućio nama praćenje dolazaka i bodova, ali ljudi u klubu su i prije toga mogli pratit tko je došao, a tko ne. Također, ja sam imao pomalo konfuznu situaciju s ulaskom na utakmicu protiv Šibenika u 3. kolu pa sam slao mail zbog te evidencije te su mi ljudi iz kluba odgovorili da su dodali da sam bio na toj utakmici, valjda je i to potvrda da su uključene sve utakmice u sezoni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.