• MM17
    266
    Produžio članstvo 10.04 za sebe i klinca preko neta i danas nam došle članske na adresu. Svaka čast na brzini!
  • Crni86
    9.5k
    Napravio narudzbu preko novog web shopa ali nisam dobio bodove. Bio sam ulogiran u istu mail adresu kao na kojoj mi je povezana clanska. Zna li netko mozda kako rijesit problem?
  • dis
    47
    Bodove dobiješ naknadno, odnosno kad narudžba bude provedena
  • Dino
    3.5k
    Nisam uspio shvatiti iz instragram najave pa me zanima vrijedi li popust na Castore samo prek online prodaje (sto bi bilo logicno s obzirom na "otvaranje" novog online shopa) ili vrijedi i u fizickoj prodaji?
  • Pip
    11
    samo online
  • fakin
    340
    Prihodi od članarina i ulaznica u 2024. godini ostvareni su u iznosu od 6.656.275 eura, što predstavlja rast od 89% u odnosu na 2023. godinu kada su ti prihodi iznosili 3.514.475 eura.

Komercijalni prihodi (prihodi od prodaje roba i ugostiteljske usluge za vrijeme odigravanja utakmica) ostvareni su u iznosu od 6.380.549 eura, što jeza 48% više u odnosu na 2023. godinu kada su iznosili 4.310.455 eura.

lijepi rast :)
  • Crni86
    9.5k
    i to je samo nakon 9 mjeseci rada. Mislim da cemo u 2025. vidjeti pravi efekt na tom podrucju.
  • Brusa
    2.8k
    i zaslužili ste pozitivan komentar od kolege @fakin , to je vrjednije od tih eura :wink:
  • NB86
    16.5k

Na ulaznicama tesko jer vrlo vjerovatno necemo igrat LP
  • Crni86
    9.5k
    ma ja sam vise bio fokusiran na clanarine, marketing itd.

A za ulaznice makar necemo igrat lp, ocekujem da svi mi nasom kvantiteom osiguramo da se ne igranje lp ne osjeti na tom polju :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.