• Izet Hajrović
    3.8k
    ne, produžio sam na Badnjak.
  • Dinamo-SB
    66
    Meni je došlo uredno kao i mojim kolegama. Produženo krajem 12.mj online. Prošli tjedan stiglo uredno poštom.
  • kinfa95
    493
    Ja produzio prvi dan kad se moglo i nista jos
  • Sajla
    7.1k
    znam slučaj gdje su istovremeno online produžena članstva 27.12. pa je nekima članska stigla, nekima nije. bude, ipak je to HP...
  • Ivan0302
    768
    31.006 članova :klap:
  • criticus
    3.1k
    Ako je iko pravi čovjek na pravoj poziciji to je Silvio Marić. Čovik je stvoren za posa koji trenutno obavlja. Pozicija je šivana po njemu, a ne obrnuto.
  • Rakovica1986
    912
    Znam da smo pričali i tome da je fokus na onima koji su se učlanili preko povjerenika, ali na današnji dan ja čekam 3 online produžena članstva 56 dana sa adresom u Zagrebu. To nije razina Dinama ma kakvi god problemi u lancu opskrbe nastali.

Ne želim sad pljuvat po nekome, no teško mi je čitati kako se drugi vesele i preskakati stranice da si ne spoilam poklone. :grin:
  • Cosey
    554

Ne znam jesi li stavio opciju osobno preuzimanje, pretpostavljam da nisi, ali zaleti se do punkta.
    Ponavljam, kaos je. Jednostavno preveliki je to broj zahtjeva. Meni su neki dan, a dobio sam e-mail da dođem preuzeti, morali ponovno raditi.
  • Rakovica1986
    912
    ma ako je istina što kažu kolege sa Zone da se radi u dvije smjene, a i dalje se ne stiže, znači da nešto ne radimo kako treba. Siguran sam da postoje optimalnija rješenja koja će se iznijedrit u narednim godinama.
  • Jurki
    15.4k
    moguce je da je do poste.
    Posta je zivo smece i posiljke opcenito kasne da je to strava i uzas.
  • Crni86
    8k
    Isti dan uclanio sebe i tatu online, zivimo na istoj adresi. Meni je clanska dosla prosli tjedan, njemu jos nije.

Ocito je potrebno nekako unaprijediti proces jer na svom primjeru i na primjeru drugih da se iscitati kako proces nije standardiziran. Imamo ljude koji su se uclanili online prije bozica pa jos nisu dobili clankse, a imamo ljude koji su se uclanili online poslije nove godine pa su dobili clanske ili eto primjer mene i mog oca. Naravno moguce je da je i do dostavne skuzbe.

Stoji i tvrdnja da ako si se uclanio online da imas i clansku online, ali netko mozda se ne zna sluzit time, nekome je mozda zgodnije imat fizicku i sl.

Nije to kritika, vec cisto info kako bi se cjelokupan proces mogao unaprijediti. Jasno mi je da je guzva, da ima posla, ali sta bi bilo da iduce godine u ovo doba budemo imali 100k clanova, proces ce onda jednostavno puknut na ovaj nacin. Treba davat i klubu povratne info jer brojka clanova ce rast iz godine u godinu, a time mora se unaprijedivati i proces.
  • Ludovic IX
    8k
    Meni došle danas 3. Sinu i meni koji smo produžili još 15/16.12 i starom kojem sam produžio 22.1.
  • The Undertaker
    6.7k
    Ispričavam se ako je već bio odgovor ali u čemu je kvaka da vam hitno treba članska? Karte za derbi? Zar nema članska u digitalnom obliku koja se može iskoristiti za tu priliku?
  • MateG
    16
    Nadovezat ću se na prethodno, Papastrumf je vec objasnjavao kako se prioritet davao povjerenicima i osobnim/fizickim uclanjenjima jer online uclanjeni vec imaju digitalnu verziju clanske
  • Crni86
    8k
    i to je uredu, ali ocito je da se oni koji su se uclanili online ne obraduju prema nekom vremenskom periodu sto je po meni bzvz. Jer da nije tako ne bi imali situacije kada se ljudi uclane online 15.12. i jos nisu dobili clanske te netko se uclanio online u 2025. i vec je dobio karticu.

Moguce da je i do poste kao sto sam reko vec.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet