• austrijanac
    5.6k
    Morat cu zeni kupit auto da imam kam sa zastavicom.
  • prefontaine
    957

E jbg nisam razmišljao na taj način :sad:
  • Zoran
    147
    Društvo, dal će raditi radi onaj kiosk za učlanjivanje danas prije tekme kod zapadne tribine ?
  • Sajla
    7.1k

Koje je radno vrijeme Punkta za učlanjenje?
    Punkt za učlanjenje radi u sljedećim terminima:
    Ponedjeljak 15 - 19h
    Srijeda 9 - 13h
    Četvrtak 15 - 19h
    Na dane domaćih utakmica GNK Dinamo punkt počinje s radom tri sata prije početka utakmice, a završava s početkom same utakmice.
  • don
    10.8k
    tu di stoji članska, ispod toga imate još jednu poruku pa neka van barem to ostane za isčekivanje :grin:
  • Mali Zeus
    15.9k
    Za povezano članstvo nema opcije izmjene fotografije tj. da fotku koju stavim na online profil da bude i na iskaznici?
  • deda
    35.1k
    Očekivano, treća županija koja je prešla 1.000 članova nakon zagrebačke i osječke je brodsko-posavska. Četvrto mjesto uvjerljivo drže Međimurci s 920 članova.
  • criticus
    3.1k
    Očekivano, treća županija koja je prešla 1.000 članova nakon zagrebačke i osječke je brodsko-posavska. Četvrto mjesto uvjerljivo drže Međimurci s 920 članova.deda

Morat ćemo mi i kantone za BiH popisat. Kad tek tu krene natjecanje...
  • Mali Zeus
    15.9k
    Lika bi se trebala dići i Šibensko-kninska jako slaba.
  • Ludovic IX
    8k
    kad je većina moslavčana koji su članovi prijavljeno u ZG..sve se preselilo
  • rioda
    6.7k
    Iskreno, meni je najveće razočaranje Koprivničko-križevačka, tamo je baš slaba brojka članova s obzirom na to kako diše taj kraj
  • Dzgšb
    1.3k
    Prešli 30000 članova , trenutno stanje 30002 ide dosta dobro :up:
  • jedan u nizu
    11.5k
    Da li je moguce doci do infromacija koliko clanova je novih a koliko ih je obnovilo clanstvo?
    Ne nuzno za informiranje nas ovdje (iako me jako zanima), ali da li postoji uopce mogucnost uvida u to?
  • hardek
    4.1k
    Došlo danas poštom, sve pohvale za dizajn ove godine. Nekako je puno zaokruženija priča nego prošle godine
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.