• Georg Koch
    5.3k
    Kolega, mi prema klubu vrsimo "placanje" u eurima, kako i pise, tako da bi bilo puno lakse da svi pripreme eure.
    Ako ne, onda cemo se snalaziti u trenutku i promijeniti KM-€, mada bi bilo lakse primiti € i brze zavrsavati sve.
  • Direktor
    100
    Pitanje jedno u vezi prava na prvokup godišnjih za iduću godinu.

Pošto je broj godišnjih bio unaprijed određen, kaj će se desit ak npr. od sadašnjih godišnjaka recimo 200 svojim dolaskom ne ostvari pravo na prvokup godišnjih ali ljudi koji su kupovali karte normalno i zadovoljavaju kriterije dolaska i imaju pravo na prvokup ima recimo 300 .

Dal to znači da će se broj godišnjih onda povećat za tih recimo 100 karata razlike ili će se od tih 300 gledat 200 najredovitijih kako bi se popunila kvota godišnjih.
  • Marley
    2.8k
    evo jucer me obavijestili da ju dodjem podignut, na Novu godinu obnovila clanstvo.
  • Ludovic IX
    7.7k
    lijepo je imat člansku u novčaniku ali i da mi ne dođe, nije da mi treba. imam onu na webu i dovoljna mi je za sve što ja koristim.

inače, obnovio prvi dan kad je objavljeno da se može obnoviti i nije mi stigla u Kutinu.. ni meni, ni malom..
  • Mali Zeus
    15.6k
    Svaki dan otvaram sandučić u nadi da je to taj dan. :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.