• jakov1
    251

Ja mislio Zajec piše iz prve ruke :lol:
  • blubach
    509
    Ne razumijem koji je smisao tribine na koju šalješ pitanja unaprijed? Pa mogu tako odgovoriti i ovdje, ne treba im tribina.The Undertaker

Bez ikakvog napadanja ikoga, ali smisao je izbjegavati škakljiva pitanja, kojih realno ima, na koja ne treba onda dati odgovor.
  • NitkoBitan
    19.2k
    ali smisao je izbjegavati škakljiva pitanjablubach

400 ljudi ce platit kartu da slusa odgovore na probrana pitanja bez mogucnosti postavljanja istih?
  • marcio amoroso
    37.6k
    Bit ce moguce postaviti pitanja uzivo preko appa na mobitelu i ona najpopularnija ce biti procitana
  • rioda
    5.3k
    Nemam pojma kakav će biti koncept, nadam se da će biti mogućnosti i postavljanja pitanja izravno tamo. Ako će biti tako, onda ne vidim problem u postavljanju pitanja i ovako unaprijed putem maila, pogotovo za neke stvari za koje je potrebno izvaditi neku statistiku iz klupskih podataka. Recimo mene zanima prikaz članstva po županijama, ne nužno s točnim brojkama, ali neki poredak, postoci itd. Odgovor na takvo pitanje ne možeš dobiti direktno, nego netko mora pripremiti odgovor.
  • blubach
    509
    400 ljudi ce platit kartu da slusa odgovore na probrana pitanja bez mogucnosti postavljanja istih?NitkoBitan

Ne znam kako će biti ovdje, ali imaš jako puno upravo takvih primjera, a Americi je recimo to jako čest koncept.
    Ako će se moći postavljat live pitanja gdje ljudi mogu glasat live preko app koja će se postavljat, onda će to biti topčina.
  • deda
    34.2k
    Stočni sajam sigurno nemojte očekivati.
  • The Undertaker
    5.9k
    Dođe mi da platim kartu samo da vidim kako će to izgledati.
  • dinamo u srcu
    1.7k
    Ne razumijem koji je smisao tribine na koju šalješ pitanja unaprijed? Pa mogu tako odgovoriti i ovdje, ne treba im tribinaThe Undertaker

Smisao je puno dublji od običnog raspravljanja, smisao je jačanje dinamovštine kroz razno razna druženja, okupljanja, a ovo je upravo jedno od takvih. Ovo je super stvar za svakog navijača dinama. Ovo je ono što je do prije par godina bilo nezamislivo. Veseli me budućnost koja je pred klubom.

Ti si poznat ovdje na forumu kao jedan koji vrlo kvalitetno i detaljno propituje sve oko kluba i vjerujem da češ poslat vrlo kvalitetna pitanja oko aktualnih stvari za klub, prije svega mislim na izgradnju Maksimira i nadam se da češ dobit adekvatan odgovor. Veseli me sve što radi klub u vezi približavanja kluba svakom navijaču. Po mom mišljenju (trenutni) rezultat u hnl je jedina loša točka u ovom trenutku jer ipak ganjamo isključivo prvo mjesto u hnlu, iako, nemoguće je stalno bit prvi u nečemu ali bitno je dugoročno biti uspješan.

Svatko krenut od sebe za boljitak kluba.
  • Nino Bule
    14.5k
    Ovo sa pitanjima uzivo kroz aplikaciju mi se sviđa kao kompromisno rješenje, realno ne mozes dat svakom riječ jer ce dominirat ljudi upitnog nastupa i pretvorit ce se "tribina" u stočni sajam kako je deda rekao. Kriticnih glasova mora bit al kanalizirat to kroz aplikaciju i moderatora je po meni za pocetak ispravan nacin, svakako se radi tek o prvom ovakvom okupljanju bit ce mjesta za napredak.
  • The Undertaker
    5.9k
    Ja pozdravljam svaki događaj koji potiče dinamovštinu ali, generalno, tribina bi trebala biti najmanje to a više (jedina) prilika običnom članstvu da se susretne sa vrhuškom kluba i da vode nepripremljen, spontan i dvosmjeran dijalog u kojem će se postavljati i škakljiva pitanja.
  • dinamo u srcu
    1.7k
    Ja pozdravljam svaki događaj koji potiče dinamovštinu ali, generalno, tribina bi trebala biti najmanje to a više (jedina) prilika običnom članstvu da se susretne sa vrhuškom kluba i da vode nepripremljen, spontan i dvosmjeran dijalog u kojem će se postavljati i škakljiva pitanjaThe Undertaker

Sumnjam da će se to dopustit, možda u nekoj maloj mjeri jer u suprotnom ispada neozbiljno i neorganizirano sa strane kluba. Ne može se sve znat, mora postojat neka hijerarhija u odnosima.
  • Niko1986
    250
    Treba naći savršenu sredinu između "stočnog sajma" i toga da dobijemo unaprijed pripremljene PR odgovore.
  • blue heart 72
    1.8k
    Zna li se možda od kada će se moći početi učlanjivati za 2025-u?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.