• criticus
    3k
    Dobivam info da se ekipa Grudama još zabavlja :lol:. Preko 250 učlanjenih na današnjem druženju.

Organizatori poručuju:
    Hvala svima i neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
  • Dinamo iznad svih
    71
    Također, akcija učlanjivanja u Pleternici.
    24.1.2025, Caffe bar Park od 19h
    Tko može nek dođe!
  • Papastrumf
    13.7k
    Svi koji planirate neke vece akcije uclanjenja slobodno se javite u odjel clanstva. Klub ce pomoci koliko moze, ako nista onda objavama na drustvenim mrezama.
  • blue heart 72
    2.1k
    fantastično, svaka im čast
  • criticus
    3k
    515 jel moguće?Sesvećanin

Koliko ja znam sinoć je oko 250, a 515 je brojka ukupna od nove godine samo u Grudama. Ako sam ja krivo razumio onda sam dao krivu info... :sad:
  • rioda
    6.3k
    u Šenkovec bi trebal kak gost iznenađenja doći Marablue heart 72

Mara i Vlaović, koliko čujem cca 150 novih članova
  • ZrnTSCHeZ
    689
    Mara i Vlaovićrioda

Ispunili smo momcima želju pa smo se pofotkali par puta s njima...nama trenutak, njima uspomena za čitav život :wink:

+ Mari smo za iznenađenje dopelali i školskog kolegu s kojim je cijelu osnovnu u razred išel

Stotinjak novih članova u malom mjestu kak je Šenkovec
  • blue heart 72
    2.1k
    da poslali su mi dečki fotku Mare i Gogija, i u vrijeme slanja rekli 130 članova. Po meni odlično
  • Neron53
    1.2k
    Nadam se da bi ove godine Grude mogle ugostiti Placu noc. Pa i Široki, Posušje..... :)
  • Draž
    1.5k
    PLAVI PETEK NA GORICE održan je u petak 17.01.2025. u Ledana baru u Velikoj Gorici. Radilo se o akciji učlanjivanja u GNK Dinamo i Futsal Dinamo u organizaciji Goričana, Dinamovaca iz našeg grada i ekipe koja je zadužena i za popularnu Humanitarku.
    Posjetile su nas i nogometne legende kluba Silvio Marić, Jerko Leko, Domagoj Abramović, Štef Deverić, Mario Jozić te aktualni igrači Luka Stojković i Dario Špikić koji su strpljivo i spremno ispunili želju svakom navijaču koji se poželio s njima fotografirati i kratko popričati, a posebno zadovoljstvo nam je bilo ugostiti potpredsjednika kluba Dubravka Skendera i našu legendu predsjednika Dinama Velimira Zajeca Zeku koji su se zadržali i više od predviđenog. Hvala im na tome.
    Cijeli događaj je naravno imao humanitarni karakter.
    Za ovu priliku izradili smo prigodne majice koje smo prodavali po cijeni od 15 eura, a organizirana je i humanitarna tombola s odličnim nagradama, potpisanim dresovima igrača, ruksacima, privjescima i ostalim suvenirima klubova.
    Sav prihod od prodaje majica i tombole ide za potrebite preko Zaklade Nema predaje.

I da... ono najvažnije učlanjeno je i obnovljena članarina za 170 članova, a kroz cijelu večer je prošlo nekoliko puta više navijača...

Hvala svima koji su došli, posebno onima koji su pomogli u organizaciji, a za iduću godinu spremamo još veći spektakl.

JEdina moJA LJUBAV
  • R13S61
    253
    Nisam vidio da je netko javio ali počele su članske i poštom stizati... Mene danas dočekala u sandučiću...
    Produžio članstvo online oko 1.1.
  • petrinjskikokošinjac
    102

Pa zasto bi netko ovdje pohvalio klub sa nekim vrhunskim stvarima koje se naprave, bolje pričekat malo neku novu dramu pa lupat po tipkovnici...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.