• Marley
    3.5k
    Koji lik ovaj Max, Insta story sa srcekima za ulazak Sucica :blush:
    Screenshot-20250320-224524-Instagram.jpg
    uppercase to lower
  • Izet Hajrović
    4.6k
    Max je tajni agent koji izvana radi na atmosferi u ekipi. Gospodin.
  • Sibirski plavac
    4.4k
    Već mi fale one njegove duge lopte.... Kad bi barem malo poradio na defanzivnom dijelu, zlata bi vrijedio.
  • NKDZ86
    3.2k
    Brzo bu se vratio bez brige s obzirom kako igra
  • Brusa
    2.5k
    jel bi rađe gledao njega ili Mmaea u nedjelju protiv Varaždina?
  • NitkoBitan
    24.3k
    Izgleda da se vec priprema za povratak.
  • NKDZ86
    3.2k
    naravno kolega, ali ni jedan ni drugi nisu za prvu momčad dinama. Ali max je primjer stranca koja može bit i na klupi jer volim naš klub i daje sve od sebe
  • mali M
    7.2k
    Napravio prekršaj za žuti karton nakon kojeg je Pogon smanjio na 2:1, a kod drugog gola Pogona u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena, nije uspio blokirati centaršut Grosickog kojeg je drugi igrač Cracovije spremio u vlastitu mrežu.jp23

Kako ovdje vidiš ikakvu poveznicu što je on kriv? Nije Pogon smanjio zadatak jer je on dobio žuti isto kako je nakon centaršuta njegov suigrač zabio autogol. pa prođe deset centaršuta po tekmi, nemre bek svaki zaustaviti a pogotovo nemre utjecati dal će se neki Mmae zakucat u svoj gol. Samo neka nam vrate njega, ja sam uvjeren da on ima potencijal za Dinamo
  • jp23
    3.1k
    Igrač kojeg je čuvao, Lončar, bivši HNLovac ga nadskače kod tog prekida i time asistira za gol za 2:1. To je isto činjenica sa utakmice.
    Samo sam naveo što se dogodilo na utakmici, nisam ga okrivljavao za išta. Imala je Cracovia kolektivno užasno drugo poluvrijeme radi čega su ih nakantali. I užasno odrađenu nadoknadu prvog poluvremena.

Gledao sam cijelu utakmicu, tako da znam sve što se dogodilo tijekom iste. Razumijem nagon za branjenje našeg igrača, ali samo navodim činjenice iz njegovog prvog starta za Cracoviju i toga da je izvađen odmah nakon poluvremena.

Ako možeš naći gdje točno govorim da je on kriv za sve, citiraj mi slobodno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.