Ovo je quote o situaciji s jadranskog derbija na Poljudu od prije samo 2 tjedna.Ovo je trebao biti drugi žuti za Awaziema.
— Carrasco
Čisti drugi žuti, a i prvi mu je tamno žuti jer lopte nije bilo na mapi i bilo je s leđa. — marcio amoroso
Facebook stranica dinamo-život moj je jučer objavila video s tekme protiv Varaždina i teških sudačkih grešaka u korist sudačke familije.Kad bi netko imao volje izvući isječke,fotografije svih grešaka u korist Hajduka ove sezone ima tu dosta posla od onih koji mi padaju napamet
Varaždin-crveni za Fossati u prvom poluvremenu pri nerješenom rezultatu — Sunja86
Erceg je već bio u niskom položaju zbog duela u žaru borbe, a Šarlija ga je i povukao za dres.prenisko sagne glavu tijekom borbe za loptu.
S obzirom da jucer cini mi se ovaj nije isao đonom nego ga je nabio čini mi se punom...jos je lopta trebala biti za Hajduk?
Pravilo je takvo da se spustanje glave ispod struka svede na minimum? — Logistika
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.