• jedan u nizu
    11.2k

Zar nebi onda trebalo biti 3 boda? jedan bod dobijes ako si fulao tocan rez ali pogodio pobjedu kluba.

2. PRAVILA TIPOVANJA
    - Za svaku utakmicu tipuje se točan rezultat, te strijelac gola za Dinamo (ukoliko tipujete strijelca protivničkog gola tip je nevažeći, te ostvarujete ukupno 0 bodova za strijelca i rezultat)
    - Za pogođen točan rezultat natjecatelj ostvaruje 3 boda
    - Za promašen rezultat, ali pogođen tip (pobjeda domaćina, gosta ili remi) igrač ostvaruje 1 bod

- Za pogođenog strijelca bodovi se ostvaruju na idući način:
    Strijelac je napadač – 1 bod
    Strijelac je veznjak – 2 boda
    Strijelac je obrambeni igrač (stoper, bek ili golman) – 3 boda
    Pozicije se određuju prema objavljenima na web stranici GNK Dinamo u odjeljku “Momčad”.
  • ShanKu
    1.3k
    aha našal sam nova pravila, ja čital stara (moja greška), 3 za rezultat + 1 za pobjedu Dinama
  • ksapi
    4k
    Na koju foru onda netko ima 6 bodova, ako je tocan rez 3, a strijelci veznjaci po 2 boda? Znaci maksimum je 5 koliko sam ja imao za Dinamo-Milan
  • Brusa
    2.2k
    čuj , sad sam se i ja malo zapitao . Ali, tumačim da ide 3+1, 3 za točan rezultat + 1 "dodatni" za pogođen tip.
    U svakom slučaju, milim da @Klenx tako obračunava cijelu sezonu :cool:
    Pjaca je 1 bod jer se računa pod napadača, a Baturina 2 boda jer je vezni.
  • jedan u nizu
    11.2k
    Da, nisam nikad pratio jer uredno dobivam po 1 bod :sweat:

Meni po pravilima zvuci da jedan bod dobijes samo ako fulas tocan rezultat, a ne da dobijes bod za pogadanje pobjednika i dodatna 3 za tocan rezultat.

Mozda samo krivo shvacam pravila :chin:
  • Kaiser
    124
    Sve točno napisano i rastumačeno :up:
    1 bod za tip, dodatna 3 za točan rezultat, 1 bod napadač, 2 vezni, 3 obrana i golman. Službeno Pjaca je napad, Baturina vezni, Nevistić golman itd.
    Obračun cijele sezone je rađen na isti način. Grešaka je bilo, nekoliko puta u zbrajanju, (mamurluk je krivac), kad su kolege/igrači ukazale na njih, na idućoj ukupnoj tablici su ispravljene.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.