• marcio amoroso
    38.7k

Bolji bi im bio od ove žvakaće gume.
  • Kwedi
    3.9k
    makar, sad kad je i nimčević u klubu, a meštra odjebali lako moguće da ulete tam.

zdravija sredina za raditi nego split.
  • reziser
    7k
    Tudor. Lapapa
  • Navijač Dinama
    9k
    Hahahahahaha ,pobjeda i deračina Gorice kuci protiv tovara je postalo češće ođ poreza
  • Markelo
    3k
    Sprdačina
  • Dudu
    2.6k
    Što je najtužnije, HNL otkad se vratio pravi vatromet na terenima, a uvjerljivo najlošije i najnegledljivije utakmice igra Dinamo..
  • Infinity
    17.1k
    Što je najtužnije, HNL otkad se vratio pravi vatromet na terenima, a uvjerljivo najlošije i najnegledljivije utakmice igra Dinamo..Dudu

Slozio bih se.

Neki dan na jednom bh. portalu stoji komentar nesto tipa 'Hrvati rade show i nakon korone se ne dvoumim izmedju HNL-a i Premiershipa, pa barem do kraja ove sezone. Jedino izbjegavati ocajni Dinamo'.

Kako to tuzno i bolno zvuci kad ja jedva cekam HNL utakmice, a utakmicama Dinama se ne veselim. Mislim da cu do kraja pogledat samo protiv Rijeke i Hajduka, nadam se da cemo tu malo dati gasa, da ce igraci uciniti nesto. Od trenera i njegovih zamisli ne ocekujem bas nista.
  • reziser
    7k

Apsolutno se slažem
    Dinamove tekme nakon korone su negledljive.
    Lokomotiva trenutno igra najljepše.
  • Neki tip
    21.3k
    Da ne vraćam sad nazad na Tomića na ovoj temi, koja zaslužuje puno komentara zbilja dobrih tekmi, samo ću kratko zaključiti da ste me (pozitivno) iznenadili.

Nije ga se dosad puno spominjalo na forumu kao "kandidata" za Dinamo pa me zatekla praktički jednoglasna podrška. Uglavnom, da, slažemo se.
  • reziser
    7k
    Na kog je Lovrić ljut pri izlasku?
  • Crusades
    14.3k
    Hoće Tudor sam dat otkaz ili će ga dobit? :lol:
  • reziser
    7k
    Prvo na postrojavanje :halo:
  • Crusades
    14.3k
    Prestali su navijat, bit će grdo :rofl:
  • Nino Bule
    15k
    Evo goricini navijaci pjevaju tudoru a sad adio :rofl:
  • Markelo
    3k
    Lip rezultat
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.