• NerminB
    869
    Ovaj brazilac bas los. Steta za onu precku.
  • skener
    7.2k
    Pojavile su se neke ulaznice za subotu u donjem prstenu pa tko planira ići neka požuri
  • Kumerle
    2.4k
    Steta, malo hrabrosti je na kraju nedostajalo za 2:2.
  • Kujtim Shalla
    8.5k
    Odlična tekma ,ko bi rekao da ćemo biti ovako blizu ,koliko samo šansi smo fulali
  • Sibirski plavac
    7.9k
    Uff, da je Sekulićev slobodnjak ušao mislim da bi se dvorana srušila.

Kapa do poda momci.

Uz minimalnu medijsku pažnju i jakog protivnika danas umalo ste kreirali iznenađenje protiv jedne od dviju najjačih repki na turniru (Portugal i Španjolska).

I 2024. na svjetskom smo protiv Argentine (koja je također top 4 ekipa svijeta) izgubili tijesno uz dosta nesreće i promašaja.

Daj sad tu broncu i nadam se da će se na idućim natjecanjima ove dečke puno više medijski ispratit jer to zaslužuju. :strong:
  • Navijač Dinama
    11.5k
    Bolji smo bili prvih deset i pogotovo zadnjih deset minuta. Falilo je sreće samo. Sve u svemu, obzirom na renome protivnika, renome vlastite lige i ulaganja/plaćanja njihovih u usporedbi sa našim, ovo je vrhunski rezultat.

Nadam se da uzimamo tu broncu
  • Sibirski plavac
    7.9k
    Samo da sad Francuzi ne pobjede pa nam za broncu pošalju Portugalce :yikes:
  • blue heart 72
    3.1k
    Svaka čast dečkima. Baš su muški pali od realno puno jačeg protivnika. Španjolci su ipak svjetska sila u futsalu
  • NitkoBitan
    35.2k
    Ne znam kad sam gledao utakmicu bilo Dinama bilo reprezentacije a da zenska sutkinja nije zakuhala nesto.

Onaj 5. nas faul u drugom poluvremenu je smijesan. Pa ti igraj pod dodatnim pritiskom do kraja utakmice.
  • Kujtim Shalla
    8.5k
    Francuzi vode protiv Portugala pa nek se i dalje ljudi zajebaju sa našom grupom
  • din
    1.2k
    Igramo protiv Francuza, možemo tooo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.