kad budu forumaši sipali žuč oko četničkog Indexa ili tovarskog Kmeplusa te neki bi ih zabranili jer im ne pašu političko-ideološki ili jednostavno ne kuže neke stvari - sjetite se da su oni jedini zasad objavili u medijima za tribinu Boysa izmjena Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima koja je za pet dana.
I tako sve akcije ranijih godina koje su išle od navijača, za pošteni i demokratski Dinamo i generalno hrvatski nogomet.
Nešto nisam vidio vijest o tribini u Večernjaku, Sportskima, Bljutarnjem, 24 sata, HRT-u i ostalim režimskim medijima... — Kwedi
I tako sve akcije ranijih godina koje su išle od navijača, za pošteni i demokratski Dinamo i generalno hrvatski nogomet. — Kwedi
Osuđenom kriminalcu (i nećaku Čede Prodanovića) Matiji Babiću stalo do demokracije i poštenja? Tu priču možeš prodati jedino neupućenim dudekima. Index je samo režimski portal koji po direktivi odozgo tu i tamo izbaci nečije prljavo rublje tokom obračuna velikih igrača iz duboke države (tu spada i Mamić, i Brkić, i ovaj i onaj...). Neka moderatori otvore temu index.hr jer se očito ta tema ponavlja iz dana u dan. — platini
Uvazeni kolega Kwedi, ova vasa opaska s visoka vam je jako promasena... Ovo sto vi pisete je u rangu da ljudi iz Zupanje slave HDZ koji je pokrao lovu za odvodne kanale jer im je dao 3 deke za spavanje, kuzis jel SDP dao ista?
Problem tvoj i dosta ljudi je sto misle ako si protiv indexa i nplusa, da si zadrta seljacina koja glasa za HDZ i gleda Bujanca i za sve su mu krive komunjare... Totalno promaseno, mrzim ih vise od tebe.
Isto tako mrzim i jutarnji i vecernji, ali te dvije kuce su rezimske i to ne skrivaju, dok ova nazovi alternativa glumi postenje pa nam zabiju kuhinjski noz u ledja
Jedan text koji sam ti gore zalijepio ne moze 10 obavijesti o skupu BBB oprati
Ne treba meni index i nogometplus da mi kazu da je mamic lopov, imam oci i vidim to, ali za index i nplus nije Mamic lopov vec cijeli Dinamo i po njima mi bi se trebali stiditi naseg kluba... E pa za mene Mamic nikad nije bio i nikad nece biti Dinamo, a za njih jest.... Jel trebam lijepiti govore pokretaca nplusa Bojana Islamovica i sta on misli o Dinamu.... Ti ljudi ne zele nikakvo dobro mome klubu i za mene ce uvijek biti neprijatelji ma da napisu 10 textova jer to pisu iz mrznje prema Dinamu a ne da bi moj klub ozdravio
Sljedeci put kad budes ovako s visoka nesto prebacivao nekome slobodno razmisli kojem bi klubu vise u interesu bilo da ode Mamic i sva ta svita, bi li to vise odgovaralo Dinamu ili Hajduku... Da dobijemo postenu upravu u klubu i da se u HNS ociste odnosi, Dinamo bi se digao na jos vecu razinu a ovi bi se medjusobno poklali jer vise ne bi postojao kohezivni faktor koji ih sad spaja — Bosna86
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.