podržavam, ali tajming je absolutna katastrofa i okrenut će ljude protiv... — Dragon1Warrior123
recimo poslje jedne od dvije najbitnije utakmice sezone npr... članak ima smisla, ali opet baš dan prije utakmice, koji je smisao osim narušavanja atmosfere. Da je to napravio nakon što smo recimo ušli u ligu prvaka imalo bi smisla, ovako ne (bar meni) — Dragon1Warrior123
Ja mislim da je zbog ovog članka pola ljudi pokidalo svoju ulaznicu. Uozbiljite se malo. — Carrasco
Tuđen već neko vrijeme šiba takve tekstove, prvo su me iznenađivali. Jest da se sve što on piše već zna, ali opet je dobro da je nešto takvo vani, da ljudi ne zaborave Dinamovu stvarnost opijeni rezultatom i igrama. — Goran
da jer eto Livaković je to pročitao i totalno je sjeban, Ademi nemre vjerovati i razmislja ne nastupiti, Olmo zaboravlja akcije kod kornera. Daj se uozbilji, to se treba cijelo vrijeme ponavljati jer upravo iza ovakvih razmisljanja i ovakvih teza o tajmingu i atmosferi, te rezultata se skriva ova nelegalna i nelegitimna uprava.... opijene mase su najopasnije.... — Pop corn
Za to jesu krivi i Mamići, ali evo iskreno sam ja već pomalo alergičan na te negativne članke. To ne znači da ih ne treba pisat, ali oni rade svoju štetu nažalost. — Dragon1Warrior123
Prvo, da nije takvih članaka, 2/3 ljudi bi valjda i dalje mislilo da je Mamić "najveći menadžer u ovom dijelu Europe i jedini zaslužan što Dinamo uopće postoji". — xavier
I Olivari o Lovricu i 2,5/milja eura kao i odlasku Orsica — BluePhone67
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.