• prefontaine
    6.5k
    opet jebem matervlatkomarkovic
    jebemu matervlatkomarkovic

boli kuracvlatkomarkovic

koga boli kuracvlatkomarkovic

opet jebem matervlatkomarkovic

Vlatka je malo prenijelo
  • ElDorado
    9.8k
    proso sad trgom tu si 100% u pravu. Narikače i socijala u prvim redovima
  • zadnjired
    484
    Temeljni problem bolesti našeg društva krije se u poremećaju vlastitog identiteta koji se tijekom povijesti gradio borbom za tuđe interese. Izmučen narod koji je navikao i jedino djelovao mačem i kopljem jer nije znao za bolje, narod koji je u tom ratničkom djelovanju manifestirao i dio našeg iskonskog mentaliteta da smo sami sebi najveći neprijatelji djelovao je tako dok su drugi koji su puno perfidniji od nas usmjeravali tijek kako su željeli i sebe prikazivali kao uglađenu gospodu sa dvora dok su nama nametnuli stigmu stoke i divljaka. Uvjerivši nas u našu "manju vrijednost" u povijesnim razdobljima nismo niti razmišljali o nezavisnoj državi Hrvatskoj već smo vjerno podlegli atmosferi borbe za nešto i protiv nekoga što se manifestira do dana današnjeg.

Tako mi kao narod gutamo i gutamo tuđa govna a reagiramo kad nam voda dođe do grla. Onda poput zvijeri stjeranih u kut manifestiramo svoju ludu hrabrost i ratnički gen jer za prodavanje magle,diplomaciju i zakulisne igre koliko god se to nekome činilo čudno nikada nismo imali "žicu".

I došla je naša 90-ta, trenutak gdje je nekakvih 200.000 mladića i poneka djevojka iz svojih traperica i sobe sa posterima Cice, Dražena i Novih fosila uskočilo u vojne čizme i blatnjavi rov , vojnu uniformu ili pak pamučnu majicu koja je morala biti zamrljana krvlju da bi danas imali neprocjenjivu slobodu nazivati se Hrvatima i imati svoju državu. Državu smo ostvarili neke stare navike su ostale i polariziranje je još uvijek naš kruh svagdašnji.

Domoljublje prozvali fašizam tako brane njihov komunizam. Prozirna demagogija kojoj se na kraj ne staje mržnjom i silom jer je to i tako zamišljeno već nesebičnom ljubavlju za našu Hrvatsku gdje se više nema razloga ratovati šakama i mačem već obrazovanjem i radom na sebi ponaosob.

Da zakonski okvir i naši učitelji ne dopuštaju da se ideologija razmaše ovdje danas ne bi raspravljali o istoj već o sportu. Trebati će proći godine i godine da dobijemo generaciju Hrvata kojima se neće prodavati laz pod istinu.

A do tada ne mogu oni mrziti koliko mi možemo voljeti. Mi nismo gosti u svojoj državi!
  • vlatkomarkovic
    3k

A dobro udaram po šugavim medijima…. Mislim da je to ok…. :lol:
  • don
    18.2k
    .
  • Pacho
    13.6k
    Rukomet me ne zanima do te mjere da ni nisam 100% siguran koliko se igraca nalazi na terenu, ali odlicno mi je vidjeti kako Index sad, nakon sto im je ideoloski saveznik ostao popisan, objasnjava kako je rukomet nebitan sport i kako zapravo nema potrebe slaviti medalje. Cudno, nisam dobio taj dojam zadnjih par tjedana kada nisam mogao otvoriti taj retardirani portal bez da vidim naslove, ne samo o rezultatima, nego o tome "koga ljubi igrac X", "tko je najveca podrska igracu Y", te koga trenutno guzi i kako priprema bakalar strucnjak s klupe.

Valjda je glavni input, odnosno trigger za docek/proslavu to koliko je odredenom narodu stalo do tog sporta i rezultata u istome. Ako ih se dovoljno zeli okupiti, neka bude docek. Koga briga da li se taj sport prati u Indiji, Boliviji, Etiopiji ili na Novom Zelandu? U Argentini par desetaka tisuca dode gledati polo, ali valjda bi tim ljudima trebalo objasniti da gube vrijeme i da su debili, jer se taj sport cijeni u broju zemalja koje mozes nabrojiti na prste jedne ruke.

Naletio sam i na clanak onog retarda Alaca u kojem kmeci o dizanju Rafalea zbog rukometasa, jer taj let od par minuta do granice sa Slovenijom i natrag je valjda veliki faktor. Nek mu netko dojavi da borbeni avioni, a posebno piloti, moraju imati odredeni broj sati leta da bi se odrzala borbena spremnost. Nes ti troska.

I za kraj, smijesno je za vidjeti izjave o tome kako rukometasi dijele naciju slusanjem Thompsona. Samo jos jedan prikazatelj leftardske zelje za kontrolom drugih. "Dozvolite nam da vam diktiramo sto cete, kada, i kako slusati i onda nece biti problema i podjela". Stvarno cudno da stvaraju kontraefekt. Koliko bolestan moras biti da ne mozes dozvoliti da covjek dode, otpjeva te 2-3 pjesme i gotova stvar?
  • Batigol
    135
    a tko ti je kriv kada otvoras index.yu...
  • Tvrdica McTvrdi
    4.3k
    Poanta je da 30 godina nakon rata nove generacije i dalje osjecaju potrebu za istim ratnim i ideoloskim simbolima. I to jednostavno nije normalno.Schpatz

Nikad ne vidim da Dalije i Senfeki ostavljaju ovakve komentare npr Stanivukoviću ili Borjanu kad fantaziraju o RSK. Uvijek i isključivo protuhrvatstvo i kroatofobija.

Jedva čekam da se vratimo iz Amerike s peharom I napravimo najjači doček dosad
  • Crni86
    19.7k
    U 80% vremena u emisiji docek rukometasa o politici….

Svi o politici…. Oce doc uopce rukometasi? Tuzno, jako tuzno… Umjesto da pricamo o martinovicu, mandicu, glavasu, daguru - gledamo najljepse trenutke. Mi gledamo sve te ruzne face koji svi skupljaju samo poene…. Sve strane…

Ministar drzi predavanje, budi covjek - reci ni vrijeme ni mjesto, fokus na decke, ostalo cemo sutra, ajmo ih proslavit i veselit se.

Boli sve njih tuki i za rukometase i za nas.
  • Bruh
    1.2k
    Cirkus započeo gradonačelnik kojeg su instalirali pojedini mediji o čijem je vlasništvu kontroverzno raspravljati. Koji prodaju guzicu za gledatelja više... Ista TV koja ima Mojmiru i Jovanovića sad prodaje neku spiku jedinstva kako se ne baviti politikom kad je interesne skupine nameću.
  • seljak86
    3k
    Ja gledam na RTL-u i pričaju o rukometašima, o čemu ti...?
  • Crni86
    19.7k
    krenulo je sad… al prvih 30 minuta samo o organizaciji doceka, ko je koga zvao , ko koga nije… izjave ovog, pa onog

Jbga, zal mi sam decki… njihov dan se pretvorio u farsu
  • seljak86
    3k
    Aha, nisam slušao to onda haha
  • Crni86
    19.7k
    ma i bolje. Jbga, zal mi decki. Zasluzili su vise
  • Nolifer
    13.8k
    Boje vena boje Dinama na Trgu :hearts: :fire:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.