• Batigol
    131
    Sorry,ali nije li ova gradska garnitura 2022 i prosli godine istom dozvolila to?
    Sto se medjutim sada dogodilo? Novi ustav ili sta..
  • javolimtebejako
    4k
    ma kod nas sam mislio. doduse ne znam ni jel se prenosi kod nas rukometna liga prvaka. al nikad nisam cuo ni vidio da neko komentira ta natjecanja
  • Progressive overload
    380
    Pa čemu onda tvoje hvaljenje HDZa na forumu Dinama, nisi konzistentan. Nema potrebe za daljnjom raspravom jer nam nikaj dobrog neće donijeti.
  • Markelo
    3.6k
    Koliki su Hrvati bezveznjaci pokazuje i to da sada seru i po sportu u kojem su uzeli medalju a pola nacije bilo ispred TV-a. Sad je nebitan i nepopularan a utakmice dosadne.
  • Progressive overload
    380
    Pa Ustav je isti, ali ako ga do sada nije kršio na prostoru pod tvojom ingerencijom zašto bi se ikog zabranjivalo. TT je grešku napravio kaj mu je dopustio koncert u Areni, tu je pokazao nedostatak dosljednosti i odlučnosti.
  • javolimtebejako
    4k
    to se referiras na ova 2 komentara ili?
  • Sibirski plavac
    7.9k
    jel se prenosi kod nas rukometna liga prvakajavolimtebejako

Redovno na Areni. Kao i European League( drugo klupsko natjecanje). Bundesliga je na Sportklubu.

al nikad nisam cuo ni vidio da neko komentira ta natjecanjajavolimtebejako

Nisam ni ja nikad čuo da netko komentira Euroligu. Samo NBA.

Realno od klupskog sporta u Hrvatskoj se prate samo nogometna natjecanja. Tužno ili ne, tako je.
  • cibona
    7.7k
    Ekipa koja slavi ovaj gerilski docek bi Tudmanu skandirala dok BBB zove agentima Beograda i ponistava izbore u Zagrebu.jakov1

Ima i takvih da. S druge strane, ima i nas koji nikada nismo bili tuđmanisti, brojniji smo :cheer:
  • javolimtebejako
    4k
    Redovno na Areni. Kao i European League( drugo klupsko natjecanje). Bundesliga je na Sportklubu.Sibirski plavac

znaci lako je dostupno ipak, nisam znao
    Nisam ni ja nikad čuo da netko komentira EuroliguSibirski plavac

ni ja bogami
    Realno od klupskog sporta u Hrvatskoj se prate samo nogometna natjecanja.Sibirski plavac

slazem se. jedan sam od tih :sweat:
  • shameless86
    1.4k
    najbolje od svega na kraju priče, plenki ce skupit nekaj poena,senf bi i dalje osvojio 3 mandat u zagrebu..i idemo dalje..
  • Jaro
    11.7k
    kolega je pohvalio akciju, ne stranku ili osobu. OK, vec sam skuzio da je to medju nekim forumasima (opcenito, ne samo tu) tesko razlikovati…
    bas kao sto cu ja tvoj ulet ovdje s polutrolerskim poluflejmer postom proglasiti glupim i nepotrebnim - dok u isto vrijeme ne moram tebe (ni ne mogu, ne znam tko si) smatrati ni glupim ni nepotrebnim…
  • Sibirski plavac
    7.9k
    slazem se. jedan sam od tihjavolimtebejako

I nije to samo kod nas. Kad vidiš naslovnice velikih sportskih medija u Europi (L"equipe, Marca, Gazetta dello Sport, Sport Bild) i tamo je 90% nogomet i 10% ostali sportovi.
  • Progressive overload
    380
    Još nisam počeo trollati, ali ajde da počnem. Vidim da si se bavio gimnastikom kad iz explicitne rečenice "Bravo HDZ" ti izvodiš zaključak da on nije pohvalio stranku nego akciju iste. I da je to mislio kakve to veze ima dal' su stranka i njezine akcije odvojeni identitet ili dio istog kao kaj je dio tvog identiteta ovaj nesmisleni komentar.
  • don
    18.2k
    ako san to napisa par minuta nakon te akcije, je li ti malo logično da pohvalim organizaciju dočeka i od strane koga ili ovako općenito tu stranku? Ako će ti bit lakše, misli šta oćeš.

glup san jer san se upeca uopće, toliko od mene za tebe i molit ću te da mi ni ne odgovaraš sa ciljem nastavka. Neda mi se.
  • javolimtebejako
    4k
    realno uvijek bilo i bit ce tako. ma ko ima vremena pratit još jedan sport uz nogomet, iovako jedva nogomet uspijem sve popratit :lol: nekidan skuzim tek da su Sane i Gundogan u Galati
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.