• vlatkomarkovic
    2.9k
    Daj mi samo još objasni koje su to prave a koje krive Delije?zadnjired

Pa postoje Delije, jel cetnici, navijači Zvezde, koji rade iz mržnje, ali valjda poštuju da neka nepisana pravila i postoje Vucicevi ljudi, jel cetnici, koji rade po zadatku…

Sto se tiče ostalog poprilično sam siguran da si ušao u kategoriju Trolla…
  • zadnjired
    370

Koliko ja znam repku su otišli podržati navijači koji stvaraju atmosferu, imaju svoja obilježja i koji su medijski pokriveni. To je i poanta svakog mog upisa, da se obilježja navijača preuzimaju olako i da u ovakvim okolnostima dolazi do atmosfere napetosti. Znači još jednom sa razumijevanjem ne referiram se sa svojim upisima na ljude koji su došli tamo kao simpatizeri ili obiteljski već na popularni trend navijača koji su navijači i koji organizirano predstavljaju nas na tribinama. Kao takvi su legitimne mete
  • Hnlovac
    4.1k
    Ok, ali takva se situacija ne rješava u potpunosti da se oni koji ne rade probleme skrivaju i osvrću a ovi paradiraju i imaju lov na vještice. Tu organi reda moraju napraviti posao

Institucije koje rade posao + oprez je jedina ispravna kombinacija. Sve ostalo ne
  • Sibirski plavac
    7.7k
    i sada možda možemo pričati o još nekom, eventualno NFL (zbog love), Kriket (zbog ljudstva), Ragbi (zbog posjećenosti i gledanosti golbalne), ali ono vise manje to je tovlatkomarkovic

Dodao bih i Motogp. Jako popularan,milijunska gledanost i na tv-u i tribinama i društvenim mrežama, a ignoriran iz nekog razloga kad se priča o popularnim sportovima, pogotovo kod nas. Kod nas u Hrvatskoj ima dosta fanova F1, a Motogp se kod nas zanimljivo baš i nije
    "probio" na isti način. U Srbiji je npr. dobro praćen,ima i svoj podcast.
  • Pacho
    13k
    I NFL prate deseci milijuna ljudi van Amerike uz to da taj broj znacajno raste.
  • zadnjired
    370

Vidiš ja smatram kako su i jedna i druga grupacija zastupljene na njihovoj tribini i gostovanjima. Oni imaju filozofiju da ih ne zanima tko si i što si dok god participiraš u poboljšanju njihove tribine.
  • zadnjired
    370

Ja sam reagirao iz razloga što je taj inicijalni post za mene sadržavao dozu paranoje i kmečanja kaj bumo sad. To je rizik posla i to je nekaj čega svatko mora biti svjestan.
  • vlatkomarkovic
    2.9k

Dap dobro da se raspravljati, ali kužimo se… Mislim realno NFL jako grabi ka tržištima van USA i sve vise u Hrvatskoj vidim ljude koji prate i ovdje se piše dosta, ali da to su ti sportovi…. Kažem “trećerazredni” ispada malo grubo prema tim drugim sportovima, nisam mislio na taj način, samo jebiga… ako ko ja kategoriziras da je nogomet sam jedini provorazredni….

I još bi dodao da si je rukomet jako sam sebi kriv sto nema iskoraka, jer ono, toliko neiskorištenog potencijala nisam vidio od zadnjeg puta kada sam vidio Sammira na terenu… ali to je toliko prožvakana tema, da je strašno, od tajmera, automatskih prijestupa, usklađenosti suđenja, organizacije natjecanja itd. Uvijek se naživciram kada uđem u tu temu, jer to sto rade vodeći ljudi svjetskog rukometa je blago rečeno retardirano… Usudio bi se reci da je to najlošije vođeni sport na svijetu…

Situacija koja najbolje opisuje stanje u rukometu, je kada je Jay Cutler (bivši NFL QB) izjavio na olimpijskim da kada bi okupio ekipu bivših NFL i NBA igrača da bi digli zlato ko iz picke, a najglasniji odgovor u obrani je dao Luka Dončić, sto je ono….
  • Kreten
    168
    Ima tko stream za futsal, ne želim plaćati za Voyoslava šupcima sa RTLa a UEFA je region lockala
  • Kreten
    168
    Region lock
  • Mr Anderson
    16.7k
    Ja sam reagirao iz razloga što je taj inicijalni post za mene sadržavao dozu paranoje i kmečanja kaj bumo sad. To je rizik posla i to je nekaj čega svatko mora biti svjestan.zadnjired

Kakva paranoja i kmečanje? A reakcija ti je bezveze. Koja je poanta da ti sad držiš tu na forumu predavanja nama koji uglavnom sve to znamo, a vjerojatno nećeš doprijeti do onih koji se to direktno tiče. Osim ako kojim slučajem netko u Malmeu čita Zonu.
  • zadnjired
    370

Pročitaj si još jednom svoj inicijalni post. Čim si spomenuo žene i djecu automatski si degradirao ekipu koja je gore i stavio ih u podređen položaj.

Neka sučeljavanje mišljenja ostane za sve naše mlade navijače da shvate ozbiljnost samih sebe kada obuku navijačku majicu i oko svoga vrata stave šal, da shvate da to nije modni detalj već dio njih i da se to brani bez straha...
  • vlatkomarkovic
    2.9k

Iskreno jasno mi je da si Troll, sam nisam siguran jesi La Bomba, Kapetan, Daliban, IvanLivno ili netko treći…

Na prvu bi gađao La Bomba, al nisam ziher
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.